gener 2015

Notícia
Les entitats i associacions de Manresa podran presentar els seus projectes per tal utilitzar temporalment aquests espais municipals en desús perquè hi puguin desenvolupar activitats. El seu objectiu és el de regenerar el teixit urbà i induir al dinamisme social amb la implicació del ciutadà en la gestió de l'espai públic.
Reportatge
La ciutat vol centrar-se en la innovació per buscar, sobre tot, qualitat de vida

Parlar d'smarts cities a Europa inclou necessàriament parlar de Gènova, no només pels projectes que ha posat en marxa amb més o menys èxit, sinó sobretot per la filosofia que hi subjau al seu plantejament. "El nostre objectiu final és la millora de la qualitat de vida, que la gent pugui viure més bé", explica Gloria Piaggio, coordinadora del projecte ‘Genova Smart City'. "Basar l'smart city només en la tecnologia no té cap interès, perquè la tecnologia separada de les persones esdevé una barrera en lloc d'un pont per fer les coses més fàcils".

Notícia
El guardo atorgat per la Diputació de Tarragona, té com a objectiu potenciar el desenvolupament sostenible de les comarques de Tarragona.