octubre 2014

Notícia
Del 10 al 30 de novembre té lloc una nova edició del "Renova la teva roba", la xarxa de punts d'intercanvi de roba de Barcelona, coincidint amb la 6a Setmana Europea per a la Prevenció de Residus. 25 punts d'intercanvi a la ciutat t'esperen. 
Notícia
Es definiran els espais de la plaça Herta Frankel i dels Jardins Prínceps de Girona als barris de la Teixonera i del Baix Guinardó.
Notícia
Balsareny ja disposa de la caldera de biomassa amb xarxa de calor que donarà servei a sis equipaments municipals. La instal·lació, que compta amb una potència de 500 Kw ha estat finançada per la Diputació de Barcelona amb un pressupost de 334.000 €, a través dels fons europeus del programa ELENA d'assistència local en el sector de l'energia.
Entrevista

El ‘World Sustainable Building 2014', un dels congresos internacionals més rellevants en edificació sostenible tindrà lloc del 28 al 30 d'octubre a Barcelona. Per això hem volgut parlar amb qui està al front del Comitè Organitzador.

Felip Pich-Aguilera ens explica com veu el moment arquitectònic en relació a la sostenibilitat i quines són les expectatives que obre aquesta cita internacional. És president del Green Building Council a Espanya i compta amb una llarga trajectòria de compromís amb la millora de l'edificació des d'un punt de vista ambiental i social. Des de 1996 imparteix cursos i conferències en jornades, tallers i màsters a escoles d'Arquitectura i institucions lligades a la sostenibilitat en els processos constructius a Catalunya, Espanya i l'estranger.