febrer 2014

Notícia
Persones a l'atur de més de 45 anys i persones amb diversitat funcional podran cultivar el seu hort a L'Hospitalet de Llobregat, de la mà d'una iniciativa de l'Ajuntament i la Creu Roja.
Notícia
Sant Cugat ha tancat l’any 2013 amb una reducció del 2,49% dels residus generats
La ciutat consolida la tendència a la baixa que, en els darrers tres anys, li ha permès deixar de ser considerat un dels municipis amb major generació de residus. Paral·lelament, ha augmentat la recollida selectiva que, amb un 43%, se situa per sobre de la mitjana catalana.
Reportatge
Article de la sèrie "Activitat física i salut infantil",una informació 360º sobre com influeix en la salut dels nens i nenes el joc i l'exercici físic. En aquest article Anna Boluda entrevista a Jordi Ribas, president de l'Associació Catalana d'Especialistes en Medicina de l'Educació Física i l'Esport, Mark Nieuwenhuijsen, investigador del CREAL i ​​José Antonio Corraliza, Catedràtic de Psicologia Ambiental de la Universidad Autónoma de Madrid per abordar la qüestió: què passa si l'aire on es realitza l'activitat física presenta nivells de contaminació elevats?
Notícia

El futur de les Glòries comença a dibuixar-se. La idea triada per la transformació de la plaça és Canòpia Urbana, que dóna protagonisme a la natura.