maig 2013

Notícia
La diputada adjunta de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, Mercè Rius, ha estat elegida vicepresidenta de la Campanya Procura+ de l'Associació ICLEI-Governs Locals per la Sostenibilitat, que se centra en la compra pública sostenible.
Notícia
La iniciativa forma part del pla d'acció del projecte d'Escola Bressol Verda d'aquest centre municipal de Sant Esteve Sesrovires
Reportatge

Un formigó que és un suport biològic natural per microalgues, fongs, líquens i molses i que permet reduir el CO2 de l'atmosfera? Aviat podria estar a les nostres ciutats. Avui que obre les portes Construmat volem dedicar el reportatge a la recerca per disminuir els impactes ambientals del formigó i especialment en un grup d'investigadors catalans que està aconseguint interessants innovacions.

Notícia
L'Ajuntament de Sant Boi ha remodelat l'emblemàtic edifici del cim del Montbaig per acollir el Centre d'Interpretació del Paisatge de l'Ermita de Sant Ramon. Aquest equipament públic serà peça principal de la Xarxa d'Equipaments d'Educació per a la Sostenibilitat i punt de referència de l'Anell Verd de Sant Boi.