abril 2013

Notícia
L'Ajuntament ha encarregat a una empresa especialitzada un diagnòstic sobre el consum dels 4 edificis municipals amb un cost energètic més alt i l'aplicació de solucions pràctiques per reduir-lo de forma immediata. L'Ajuntament vol estalviar un mínim de 100.000 euros l'any gràcies a aquestes mesures.
Reportatge

Reproduïm pel seu valor per la nostra publicació la ponència del Dr. Ramon Folch, director de Sostenible, president d'ERF i assessor científic de la Fundació Roger Torné sobre el 'Valor de les funcions ambientals, atribució de preus i càlcul d'externalitat' realitzada a les IV Jornades Científiques sobre Economia Mediambiental, celebrada a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Sevilla el passat 11 de març i organitzades per la Càtedra d'Economia de l'Energia i el Medi ambient.

Notícia

El programa el ‘Parc a taula' de la Diputació de Barcelona compta ja amb una nova guia, que s'ha presentat aquest 17 d'abril al Pailebot Santa Eulàlia, instal·lat al Moll de la Fusta del Port de Barcelona. Durant l'acte, també s'han atorgat els certificats que els acredita com a punts d'informació col·laboradors a 14 establiments que s'han adherit al programa.