gener 2013

Notícia
Les auditories se centraran en l'àmbit tèrmic i elèctric i es faran en escoles de Súria, Sant Vicenç de Castellet, Santpedor i Artés
Notícia

L'Ajuntament de Barcelona ha presentat el Pla del verd i la biodiversitat, un instrument que té com a objectiu renaturalitzar la ciutat i crear una infraestructura ecològica. Així, està previst crear corredors verds urbans i aprofitar espais urbans com ara terrats o mitgeres per omplir-los de vegetació.

Notícia

En el decurs de 2013, s'implementaran noves mesures que suposaran un estalvi de més de 700.000 euros al llarg del mandat

Reportatge

És la ciutat amb millor qualitat de vida del món, una de les més sostenibles i ara també una de les capdavanteres en esdevenir 'Smart City'. Viena és la mostra que tots aquests conceptes van units per fer de les ciutats un bon espai habitable, en el present i el futur.
Notícia

Fins al 16 de març als mercats de Barcelona estarà en marxa la campanya "El menjar no es llença", amb tallers gratuïts per aprendre a cuinar les sobres i accions teatralitzades. Una vintena de mercats hi participen.

Notícia
TMB està reconvertint 70 autobusos dièsel en híbrids i ha adquirit en diferents etapes 26 híbrids nous, cosa que situa la flota híbrida del transport urbà de Barcelona com la tercera d'Europa.
Notícia

A partir del proper 20 de gener, dilluns, és previst que qualsevol vehicle 100% elèctric -amb independència del seu origen- no hagi de pagar per estacionar a les zones blaves de Sant Cugat.

L'Ajuntament també està treballant amb el consistori de Barcelona perquè els santcugatencs que disposen de vehicle elèctric tampoc no hagin de pagar a les zones blaves de la capital.