Web de l¿Agència Europea de Medi Ambient

06/10/2002 - 00:00

L'Agència Europea de Medi Ambient (AEMA) ha presentat la darrera setmana de maig el nou disseny de la seva pàgina web. La nova presentació reforça la presència de notícies en portada, que contenen informació dels estudis i treballs que realitza l'Agència.

L'AEMA s'ha caracteritzat des de la seva creació per una política d'àmplia transparència i difusió de la informació. D'aquesta manera, les desenes d'informes que presenta anualment són inclosos sistemàticament a la seva pàgina web en format PDF, per facilitar la seva difusió internacional.

Amb aquesta nova pàgina, l'Agència vol anar més lluny i proporcionar un canal de proveïment regular d'informació ambiental, a través d'actualitzacions instantànies tan bon punt apareguin noves dades socioambientals. També presenta enllaços a les pàgines web d'informació ambiental dels països membres.

En el futur, l'AEMA incrementarà la informació en llengües diferents de l'anglès per facilitar l'accés de la informació al públic general. De fet, la nova pàgina ja inclou un glossari multilingüe de termes ambientals usats de manera freqüent en els seus informes.

Relacionats

Article

En aquest vídeo de l'ACA ens parlem de quin és el camí que ha de fer l'aigua, des que es capta del riu, de l'aqüífer, o bé es rep des d'una dessalinitzadora, abans que arribi a la teva aixeta. Un procés llarg i complex que ens ajuda a prendre consciència del valor que té l'aigua en la nostra vida.

Article

Butlletí