Treu-ne l’aigua clara

08/03/2021 - 09:29

La Fàbrica del Sol de l'Ajuntament de Barcelona estrena un nou recurs educatiu i aquest cop el tema principal és l’aigua, un bé escàs de vital importància que cal conservar i no embrutar.

Treu-ne l’aigua clara, és una guia pensada perquè descobriu i conegueu què passa amb l’aigua que feu servir cada dia, tant la que es veu com la que no es veu, i pugueu començar a estalviar-ne.

La guia Treu-ne l’aigua clara va acompanyada d’unes fitxes de treball amb les quals podreu portar a terme una ecoauditoria de casa a vostra i tot això us permetrà:

  • Reduir el consum d’aigua
     
  • Estalviar diners
     
  • Implicar-vos en la nova cultura de l’aigua
     
  • Contribuir a cuidar el nostre planeta

Descobriu de qui és l’aigua, com arriba a casa vostra, on va un cop l’heu fet servir, quins aliments contenen més aigua virtual i quina petjada hídrica teniu, d’una manera fàcil i engrescadora.

Ens posem mans a l’estalvi?


 

Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Notícia

600 alumnes d’una dotzena d’escoles i instituts de la ciutat han participat en una jornada d’educació ambiental a la llera del riu per commemorar el Dia Mundial de l’Aigua. Tot un seguit d’activitats i tallers que han proposat els estudiants de secundària per  divulgar entre els més joves les conseqüències que  poden tenir les nostres accions sobre el medi ambient.

Butlletí