Treu-ne l’aigua clara

08/03/2021 - 09:29

La Fàbrica del Sol de l'Ajuntament de Barcelona estrena un nou recurs educatiu i aquest cop el tema principal és l’aigua, un bé escàs de vital importància que cal conservar i no embrutar.

Treu-ne l’aigua clara, és una guia pensada perquè descobriu i conegueu què passa amb l’aigua que feu servir cada dia, tant la que es veu com la que no es veu, i pugueu començar a estalviar-ne.

La trobareu dins la Motxilla de l’Aigua, un recurs d’educació ambiental que podreu demanar en préstec a La Fàbrica del Sol. Actualment però, a causa de la situació sanitària per la covid-19 la Motxilla de l’Aigua no es troba disponible, però sí la guia que us la podeu descarregar en aquest enllaç.

La guia Treu-ne l’aigua clara va acompanyada d’unes fitxes de treball amb les quals podreu portar a terme una ecoauditoria de casa a vostra i tot això us permetrà:

  • Reduir el consum d’aigua
     
  • Estalviar diners
     
  • Implicar-vos en la nova cultura de l’aigua
     
  • Contribuir a cuidar el nostre planeta

Descobriu de qui és l’aigua, com arriba a casa vostra, on va un cop l’heu fet servir, quins aliments contenen més aigua virtual i quina petjada hídrica teniu, d’una manera fàcil i engrescadora.

Ens posem mans a l’estalvi?


 

Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Acte
18/03/2021 - 14:45
Article

L’Or blau és una exposició per conèixer i repensar la nostra relació amb l’aigua, comprendre la seva realitat invisible i aprendre com podem fer front a un dels reptes més essencials per al futur del nostre territori i de tota la humanitat. 

Article
 

Butlletí