Tot el que cal saber de la cuina solar

20/10/2002 - 00:00

La cocció solar contribueix a reduir les emissions de gasos amb efecte hivernacle i solucionar parcialment el problema de la crisi de la llenya. Disposem de la tecnologia para muntar una central térmica de 600 watts per uns 0,25 euros/watt i coure els aliments només amb l'ajut de la llum del Sol. Com aconseguir una cuina d'aquest tipus? Quines possibilitats té? Quins models hi ha? Quin ús tenen arreu del món? Aquestes preguntes, i algunes altres, tenen la seva resposta al molt recomanable número de juny del suplement de Perspectiva Escolar, Perspectiva Ambiental, coeditat amb la Fundació Terra. N'hi ha una versió en paper, però també es pot aconseguir a la xarxa a www.ecoterra.org, a través d'una descàrrega de pdf de 1900 Kb en català i de 550 Kb en castellà.


Relacionats

Article

La publicació, disponible en català, castellà i anglès, aspira a promoure una reflexió col·lectiva sobre reptes compartits envers l’adaptació als nous escenaris climàtics, difondre les activitats impulsades pel projecte, destacar bones pràctiques replicables per reduir la vulnerabilitat dels territoris i fomentar entorns més resilients i preparats davant els impactes del canvi climàtic. 

Article

Nou curs, nous Agenda i Calendari per a la Transició Ecològica.

Article

L'informe Las amenazas físicas del cambio climático y su impacto social en España aborda la necessitat urgent de visibilitzar l'impacte directe del canvi climàtic en el benestar i la qualitat de vida de la societat espanyola.

Butlletí