Tercera temporada del projecte d’horts socials i inclusius a Cervera

Font: SegarraTv

05/05/2017 - 15:17

El projecte d’horts socials a Cervera va néixer l’any 2015 amb l’objectiu de treballar en la millora de la qualitat de vida de les persones participants, donant-los l’oportunitat de produir i consumir els seus propis aliments.

La participació als horts socials és una garantia en la millora de l’estat d’ànim i de l’autoestima de les persones, i es considera, doncs, com una opció terapèutica, educativa i ambiental.

En aquest moment hi ha tres horts actius en els quals participen una desena de persones, tot i que encara queden places per si algú hi està interessat i vol participar-hi, ja sigui una persona particular o alguna entitat que vulgui fer un projecte de caire social.

Hi participen tres voluntaris que, a través dels seus coneixements en el cultiu, donen eines i suport a les persones participants. Hi ha interès a fer créixer aquest equip amb persones que tinguin petites nocions de cultiu i empatia amb els participants.


 

Categories: 
Municipis: 
SegarraCervera
Etiquetes: 

Relacionats

Article

El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Martorell ha cedit a entitats del municipi i de l’entorn cinc horts urbans. Són parcel·les destinades a associacions de caire sociosanitari i social que les havien sol·licitat.

Article

Treballeu al voltant de l’alimentació sostenible, l’agroecologia, l’agricultura urbana o la sobirania alimentària a la ciutat de Barcelona o la seva regió metropolitana? L'Ajuntament de Barcelona us convida a sumar-vos a aquest espai!

Article

L'Ajuntament de Sant Boi ha posat en marxa a l'Escola Bressol La Mercè la prova pilot d'un projecte contra el malbaratament alimentari, que consisteix en destinar els excedents del servei de cuina del centre a les persones i famílies usuàries de la botiga Aliments Solidaris.

Butlletí