Tercera temporada del projecte d’horts socials i inclusius a Cervera

Font: SegarraTv

05/05/2017 - 15:17

El projecte d’horts socials a Cervera va néixer l’any 2015 amb l’objectiu de treballar en la millora de la qualitat de vida de les persones participants, donant-los l’oportunitat de produir i consumir els seus propis aliments.

La participació als horts socials és una garantia en la millora de l’estat d’ànim i de l’autoestima de les persones, i es considera, doncs, com una opció terapèutica, educativa i ambiental.

En aquest moment hi ha tres horts actius en els quals participen una desena de persones, tot i que encara queden places per si algú hi està interessat i vol participar-hi, ja sigui una persona particular o alguna entitat que vulgui fer un projecte de caire social.

Hi participen tres voluntaris que, a través dels seus coneixements en el cultiu, donen eines i suport a les persones participants. Hi ha interès a fer créixer aquest equip amb persones que tinguin petites nocions de cultiu i empatia amb els participants.


 

Categories: 
Municipis: 
SegarraCervera
Etiquetes: 

Relacionats

Article

El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Martorell ha cedit a entitats del municipi i de l’entorn cinc horts urbans. Són parcel·les destinades a associacions de caire sociosanitari i social que les havien sol·licitat.

Article

A Sant Vicenç dels Horts s’ha posat en marxa recentment l’Espai Test Agrari, un projecte pioner amb l’objectiu de dinamitzar el sector agrícola local i fomentar la incorporació de la nova pagesia.

 

Butlletí