SUNCINE | 28è Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient

Font: SUNCINEFEST

31/05/2021 - 10:10

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, SUNCINE en aliança amb ONU Medi Ambient de Mèxic i Promotora Ambiental presenta una Mostra en línia amb la pel·lícules guanyadores de la 27è edició del SUNCINE i un especial sobre la regeneració dels ecosistemes.

El Programa, apte per a tots els públics, podrà veure's de manera GRATUÏTA en tota Espanya i Mèxic mitjançant la plataforma APP del SUNCINE: app.suncinefest.com

A més comparteix amb nostros les nostres activitats presencials:

A Barcelona el dia 5 de juny a les 19h en la FILMOTECA DE CATALUNYA i amb la col.laboració de la Fundació Pau Costa, estrena exclusiva de la pel·lícula de National Geographic Documentary Films: REBUILDING PARADISE dirigida pel oscaritzat director Ron Howard.

A Cubelles el dia 3 de juny a les 19h en el Centre Social Joan Roig i Piera passi especial de la pel·lícula SEMBRADORAS DE VIDA de Diego Sarmiento i el dia 8 de juny a les 19h en el mateix Centre Social la presentació del llibre de la periodista Cori Calero: “Si el Cel és TornésVermell” amb la presència de la seva autora.

No t'ho pots perdre!

Segueix-nos en Facebook, Twitter i Instagram per a actualitzar la informació.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Del 22 al 28 d'abril d'aquest 2024 se celebra a Catalunya la Setmana Sense Soroll que promou mesures i iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica, com ara la difusió, sensibilització i l’educació ambiental, amb l’objectiu de donar visibilitat a les eines de gestió i control, així com impulsar la col·laboració entre administracions amb diferents responsabilitats i/o competències en la matèria.

Article

Del 25 al 27 de gener del 2024 es va celebrar el Congrés Nacional d'Educació Ambiental. A la web del Congrés teniu disponibles les gravacions de la sessió virtual, la inauguració i les taules rodones.

Butlletí