SUNCINE | 28è Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient

Font: SUNCINEFEST

31/05/2021 - 10:10

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, SUNCINE en aliança amb ONU Medi Ambient de Mèxic i Promotora Ambiental presenta una Mostra en línia amb la pel·lícules guanyadores de la 27è edició del SUNCINE i un especial sobre la regeneració dels ecosistemes.

El Programa, apte per a tots els públics, podrà veure's de manera GRATUÏTA en tota Espanya i Mèxic mitjançant la plataforma APP del SUNCINE: app.suncinefest.com

A més comparteix amb nostros les nostres activitats presencials:

A Barcelona el dia 5 de juny a les 19h en la FILMOTECA DE CATALUNYA i amb la col.laboració de la Fundació Pau Costa, estrena exclusiva de la pel·lícula de National Geographic Documentary Films: REBUILDING PARADISE dirigida pel oscaritzat director Ron Howard.

A Cubelles el dia 3 de juny a les 19h en el Centre Social Joan Roig i Piera passi especial de la pel·lícula SEMBRADORAS DE VIDA de Diego Sarmiento i el dia 8 de juny a les 19h en el mateix Centre Social la presentació del llibre de la periodista Cori Calero: “Si el Cel és TornésVermell” amb la presència de la seva autora.

No t'ho pots perdre!

Segueix-nos en Facebook, Twitter i Instagram per a actualitzar la informació.


 

Categories: 

Relacionats

Article

El Museu de Ciències Naturals de Granollers i el grup musical Xiula presenten un disc amb cinc cançons per promoure la preservació de la biodiversitat entre els més petits.  «Cançons per la biodiversitat» és un disc que neix de la col·laboració entre el Museu de Ciències Naturals  i el grup Xiula i que va néixer en plena pandèmia. Té per objectius apropar els més petits al nostre entorn natural i transmetre’ls la importància de preservar-lo, així com donar a conèixer la tasca del grup de recerca BiBIO.

Article

Barcelona va acollir el 7è Fòrum Global del Pacte de Política Alimentària Urbana de Milà entre el 19 i el 21 d’octubre.

Article

Per una alimentació sostenible. Actuem! és una exposició itinerant que recorre els districtes de la ciutat de Barcelona per parlar sobre l’alimentació sostenible i de proximitat. Arriba als voltants dels mercats municipals dins d’un contenidor de transport i roman a cada localització una setmana, des de mitjan octubre fins a principis del 2022. L’objectiu és acostar a la ciutadania les qüestions que es plantegen enguany en el marc de la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible.

Butlletí