SUNCINE | 28è Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient

Font: SUNCINEFEST

31/05/2021 - 10:10

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, SUNCINE en aliança amb ONU Medi Ambient de Mèxic i Promotora Ambiental presenta una Mostra en línia amb la pel·lícules guanyadores de la 27è edició del SUNCINE i un especial sobre la regeneració dels ecosistemes.

El Programa, apte per a tots els públics, podrà veure's de manera GRATUÏTA en tota Espanya i Mèxic mitjançant la plataforma APP del SUNCINE: app.suncinefest.com

A més comparteix amb nostros les nostres activitats presencials:

A Barcelona el dia 5 de juny a les 19h en la FILMOTECA DE CATALUNYA i amb la col.laboració de la Fundació Pau Costa, estrena exclusiva de la pel·lícula de National Geographic Documentary Films: REBUILDING PARADISE dirigida pel oscaritzat director Ron Howard.

A Cubelles el dia 3 de juny a les 19h en el Centre Social Joan Roig i Piera passi especial de la pel·lícula SEMBRADORAS DE VIDA de Diego Sarmiento i el dia 8 de juny a les 19h en el mateix Centre Social la presentació del llibre de la periodista Cori Calero: “Si el Cel és TornésVermell” amb la presència de la seva autora.

No t'ho pots perdre!

Segueix-nos en Facebook, Twitter i Instagram per a actualitzar la informació.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Des del Camp d'Aprenentatge del Bages expliquen com treballen l'ODS 17, Aliança pels objectius, conjuntament amb el Consorci del Bages per la Gestió de Residus i la Fundació Aigües de Manresa - Junta de la Sèquia. També aprofiten per llençar el repte per escoles i instituts de treballar en xarxa.

Article

Arrel de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, es va celebrar el passat 7 de juny l’acte virtual "Joves i Natura". Es va poder escoltar a joves catalans que van participar a la Cimera Mundial de la Joventut de la Unió Internacional per a la Conservació de la Natura (UICN) i es va comptar amb una taula rodona on van intervindré joves catalans que, d’una manera o altra, estan compromesos amb la seva conservació.

 

Article

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha iniciat la campanya Enxampats. L'objectiu d'aquesta campanya és sensibilitzar la població i fomentar hàbits sostenibles i respectuosos amb l'entorn i en concret amb el territori de la comarca

Butlletí