Subvencions per a entitats

15/02/2023 - 08:30

La Diputació de Barcelona ha aprovat la convocatòria de subvencions per a entitats ambientals sense ànim de lucre per al desenvolupament de projectes i activitats destinades a l’educació i sensibilització ambiental i a la participació ciutadana.

La Junta de Govern de la Diputació de Barcelona celebrada el 9 de febrer del 2023 ha aprovat el dictamen de concessió d'aquestes subvencions mitjançant el procediment de concurrència competitiva. 

Les subvencions estan destinades a entitats ambientals sense ànim de lucre per al desenvolupament de projectes i activitats destinades a l’educació i sensibilització ambiental i a la participació ciutadana en  matèria d’acció climàtica, prevenció de residus plàstics i ecosistemes aquàtics continentals en  l’àmbit local dins de la província de Barcelona, per a l’exercici 2023-2024 i activitats realitzades a municipis de menys de 300.000 habitants.

Més informació a l'enllaç


 

Relacionats

Article
Escape room interactiu

Article

 

En el marc de l'Agenda i el Calendari escolar del medi ambient i el desenvolupament del curs 2022-23, la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat presenten aquest interactiu per complementar els coneixements dels alumnes sobre el tema de les agendes i calendaris d'enguany: la contaminació atmosfèria i la millora de la qualitat de l'aire.

Article

L’exposició Adéu, soroll!  mostra els diferents ambients sonors, la percepció del so, les principals característiques del so i quina és la diferència entre so i soroll, què és la contaminació acústica i quines mesures existeixen per lluitar-hi.

Butlletí