Subvencions per a entitats

15/02/2023 - 08:30

La Diputació de Barcelona ha aprovat la convocatòria de subvencions per a entitats ambientals sense ànim de lucre per al desenvolupament de projectes i activitats destinades a l’educació i sensibilització ambiental i a la participació ciutadana.

La Junta de Govern de la Diputació de Barcelona celebrada el 9 de febrer del 2023 ha aprovat el dictamen de concessió d'aquestes subvencions mitjançant el procediment de concurrència competitiva. 

Les subvencions estan destinades a entitats ambientals sense ànim de lucre per al desenvolupament de projectes i activitats destinades a l’educació i sensibilització ambiental i a la participació ciutadana en  matèria d’acció climàtica, prevenció de residus plàstics i ecosistemes aquàtics continentals en  l’àmbit local dins de la província de Barcelona, per a l’exercici 2023-2024 i activitats realitzades a municipis de menys de 300.000 habitants.

Més informació a l'enllaç


 

Relacionats

Article


Foc Off és un retret a les persones que cometen imprudències. És un clam per mantenir els boscos lliures d'incendis.

Article

 

Descobreix què pots fer en el teu dia a dia per reduir els plàstics innecessaris que contaminen els ecosistemes i malmeten la teva salut.

Article
Escape room interactiu

Butlletí