Salou implanta un sistema de telegestió del reg als jardins

24/05/2023 - 08:28

L'Ajuntament de Salou implanta el nou sistema als jardins del Parc Manel Albinyana, de l'Avinguda 30 d'Octubre, de l'Ajuntament, del Pavelló municipal, de la Plaça de la Pau i de l'Autovia Reus-Salou.

S’han realitzat les proves pertinents i s’han acabat de configurar els elements; i, actualment, el sistema ja és operatiu. L'actuació té com a objectiu optimitzar el consum d'aigua, i estalviar temps a les persones supervisores del servei.


L’Ajuntament de Salou ha implantat un sistema de telegestió del reg a les zones enjardinades del parc Manel Albinyana, de l'avinguda del 30 d'Octubre, de l'Ajuntament, del Pavelló municipal, de la plaça de la Pau i de l’autovia de Reus-Salou. Aquesta setmana s’ha instal·lat una antena al terrat de l’edifici consistorial que centralitza el servei i es comunica amb les diferents estacions col·locades a la resta d’espais.

La telegestió permet l’adaptació del reg a les condicions particulars de cada època i dia concret, implicant un estalvi d’aigua, així com de temps per a les persones supervisores del servei. També s’aprofita l’actuació per automatitzar algunes arquetes on encara s’obria l’aigua, de forma manual. La tecnologia és compatible amb la resta d'àrees telegestionades previstes a Salou.


 

Categories: 
Municipis: 
TarragonèsSalou

Relacionats

Article

110 nous sensors per reforçar la detecció de fuites i fraus a la xarxa d’abastament d’aigua a Tarragona. Ematsa compta amb un rendiment hidràulic del 85%, la mitjana catalana se situa en el 78%​

Article

La Diputació de Tarragona presenta un pla per fer front a les pèrdues d’aigua a les xarxes públiques de 120 municipis de la demarcació. 

La institució vol digitalitzar i millorar l’eficiència del cicle integral de l’aigua als municipis de menys de 20.000 habitants que en fan una gestió directa.

Article

Salou ha posat en marxa la licitació destinada a la transformació d'11 places, amb treballs de renaturalització i implantació de sistemes i elements que les converteixin en autèntics refugis climàtics

Butlletí