Salou implanta un sistema de telegestió del reg als jardins

24/05/2023 - 08:28

L'Ajuntament de Salou implanta el nou sistema als jardins del Parc Manel Albinyana, de l'Avinguda 30 d'Octubre, de l'Ajuntament, del Pavelló municipal, de la Plaça de la Pau i de l'Autovia Reus-Salou.

S’han realitzat les proves pertinents i s’han acabat de configurar els elements; i, actualment, el sistema ja és operatiu. L'actuació té com a objectiu optimitzar el consum d'aigua, i estalviar temps a les persones supervisores del servei.


L’Ajuntament de Salou ha implantat un sistema de telegestió del reg a les zones enjardinades del parc Manel Albinyana, de l'avinguda del 30 d'Octubre, de l'Ajuntament, del Pavelló municipal, de la plaça de la Pau i de l’autovia de Reus-Salou. Aquesta setmana s’ha instal·lat una antena al terrat de l’edifici consistorial que centralitza el servei i es comunica amb les diferents estacions col·locades a la resta d’espais.

La telegestió permet l’adaptació del reg a les condicions particulars de cada època i dia concret, implicant un estalvi d’aigua, així com de temps per a les persones supervisores del servei. També s’aprofita l’actuació per automatitzar algunes arquetes on encara s’obria l’aigua, de forma manual. La tecnologia és compatible amb la resta d'àrees telegestionades previstes a Salou.


 

Categories: 
Municipis: 
TarragonèsSalou

Relacionats

Notícia

Les dutxes i els rentapeus de les platges de Salou només funcionaran al 50%.

Article

Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Barcelona ha publicat una guia de recomanacions per millorar la gestió de l'aigua en horts, escocells i jardins tant públics com particulars, en l'actual context de sequera.

Article

Tarragona finalitza els treballs de restauració ecològica de la ribera del tram baix del riu Francolí. És un dels 18 projectes guanyadors dels pressupostos participatius i ha permès desbrossar la zona i crear un itinerari de natura i descobriment del riu.

Butlletí