Salou implanta un sistema de telegestió del reg als jardins

24/05/2023 - 08:28

L'Ajuntament de Salou implanta el nou sistema als jardins del Parc Manel Albinyana, de l'Avinguda 30 d'Octubre, de l'Ajuntament, del Pavelló municipal, de la Plaça de la Pau i de l'Autovia Reus-Salou.

S’han realitzat les proves pertinents i s’han acabat de configurar els elements; i, actualment, el sistema ja és operatiu. L'actuació té com a objectiu optimitzar el consum d'aigua, i estalviar temps a les persones supervisores del servei.


L’Ajuntament de Salou ha implantat un sistema de telegestió del reg a les zones enjardinades del parc Manel Albinyana, de l'avinguda del 30 d'Octubre, de l'Ajuntament, del Pavelló municipal, de la plaça de la Pau i de l’autovia de Reus-Salou. Aquesta setmana s’ha instal·lat una antena al terrat de l’edifici consistorial que centralitza el servei i es comunica amb les diferents estacions col·locades a la resta d’espais.

La telegestió permet l’adaptació del reg a les condicions particulars de cada època i dia concret, implicant un estalvi d’aigua, així com de temps per a les persones supervisores del servei. També s’aprofita l’actuació per automatitzar algunes arquetes on encara s’obria l’aigua, de forma manual. La tecnologia és compatible amb la resta d'àrees telegestionades previstes a Salou.


 

Categories: 
Municipis: 
TarragonèsSalou

Relacionats

Article

Els protocols que marca el Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic remarquen que les restes vegetals del litoral s’han de retirar d’una forma no agressiva, evitant maquinària pesada i utilitzant garbelladores i tamisadores.

Article

Tarragona finalitza els treballs de restauració ecològica de la ribera del tram baix del riu Francolí. És un dels 18 projectes guanyadors dels pressupostos participatius i ha permès desbrossar la zona i crear un itinerari de natura i descobriment del riu.

Notícia

El Patronat Municipal de Turisme se suma a aquest projecte impulsat per la Generalitat de Catalunya i l’Agència Catalana de l’Aigua.

Butlletí