Sabadell instal·la semàfors de terra i balises lluminoses

02/08/2023 - 09:04

L’Ajuntament de Sabadell instal·la semàfors de terra i balises lluminoses per reforçar la seguretat dels vianants.

Ja s’han instal·lat els semàfors de terra per a vianants a les voreres de la cruïlla del carrer República amb la Rambla. Un altre dels punts on hi ha aquests elements és a la cruïlla del carrer de Francesc Macià amb Pi i Maragall. Aquests elements permeten reforçar la senyalització semafòrica ateses les especials dinàmiques de mobilitat de vianants i vehicles d’aquests punts.

D’altra banda, les balises lluminoses es col·locaran a les cruïlles de l’avinguda de Barberà amb el passeig d’Almogàvers, la Rambla amb l’Imperial, el carrer de Salut amb el passeig Manresa i l’avinguda Matadepera amb el carrer de la Llanera. La mesura complementa la senyalització dels semàfors convencionals i augmentant la visibilitat dels passos de vianants que coincideixen amb punts de tall de l’eix cívic de cap de setmana o per esdeveniments especials.

També s’instal·len quinze balises lluminoses més al nou pas de vianants que s’ha construït davant del Parc Taulí. En concret, en funcionaran nou als tres carrils de circulació en sentit nord i sis més en sentit

Les tres actuacions compten amb un pressupost global de 57.994,94 euros.

 


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OccidentalSabadell

Relacionats

Notícia

És un document elaborat pel Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya amb més d’un centenar de propostes per fomentar els desplaçaments a peu, incrementar la seguretat dels vianants, potenciar la mobilitat saludable o millorar la sostenibilitat ambiental.

Notícia

Amb els nous vehicles, un 61 per cent de la flota serà de baixes o zero emissions i serà més eficient econòmicament

Butlletí