Sabadell engega la campanya “Fem-ho béeee” per reduir les molèsties del soroll

17/08/2022 - 10:00

L’objectiu és evitar molèsties veïnals i reduir el soroll a la via pública.

L’Ajuntament de Sabadell posa en marxa la campanya informativa “Fem-ho béeee” per reduir les molèsties del soroll. A l’estiu un dels problemes de convivència és el soroll, sobretot a les nits. Amb l’objectiu de garantir el descans del veïnat, des de l’Ajuntament s’ha editat una guia amb un seguit de consells per a les llars i l’espai públic. El fulletó inclou una sèrie d’indicacions a respectar en les hores de descans, entre les 9 del vespre i les 8 del matí.

La campanya també fa especial incís en els establiments de restauració i les terrasses. Es demana a les persones propietàries que procurin fer el mínim soroll possible en muntar i desmuntar les taules i cadires de les terrasses, que llencin els vidres en horari diürn, així com respectar els horaris d’obertura i tancament. També es demana a la ciutadania usuària de les terrasses que controli el volum de la veu i que respecti el descans del veïnat.


 

Municipis: 
Vallès OccidentalSabadell

Relacionats

Article

Aquesta actuació s’emmarca en el projecte EDUSI, finançat al 50% amb fons europeus FEDER i forma part de les accions contingudes en els plans estratègics vigents vinculats a la qualitat de l’aire i el soroll del municipi.

Article

Les altes temperatures ocasionades pel canvi climàtic estan complicant a totes les ciutats el control de les diferents plagues que abans podien circumscriure’s a una època de l’any determinada.

Article

El Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) ja inclou l’aprovació definitiva de la resolució per la qual es redueixen els horaris d’obertura de les terrasses situades en aquests espais. Des del 28 d'octubre, entre setmana, de diumenge a dijous, hauran de tancar a les 23.00 hores, i els divendres, dissabtes i vigílies de festius, a les 24.00 hores.

Butlletí