Sabadell engega la campanya “Fem-ho béeee” per reduir les molèsties del soroll

17/08/2022 - 10:00

L’objectiu és evitar molèsties veïnals i reduir el soroll a la via pública.

L’Ajuntament de Sabadell posa en marxa la campanya informativa “Fem-ho béeee” per reduir les molèsties del soroll. A l’estiu un dels problemes de convivència és el soroll, sobretot a les nits. Amb l’objectiu de garantir el descans del veïnat, des de l’Ajuntament s’ha editat una guia amb un seguit de consells per a les llars i l’espai públic. El fulletó inclou una sèrie d’indicacions a respectar en les hores de descans, entre les 9 del vespre i les 8 del matí.

La campanya també fa especial incís en els establiments de restauració i les terrasses. Es demana a les persones propietàries que procurin fer el mínim soroll possible en muntar i desmuntar les taules i cadires de les terrasses, que llencin els vidres en horari diürn, així com respectar els horaris d’obertura i tancament. També es demana a la ciutadania usuària de les terrasses que controli el volum de la veu i que respecti el descans del veïnat.


 

Municipis: 
Vallès OccidentalSabadell

Relacionats

Article

L’Escola d’Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona ha acollit una jornada en què alumnat dels centres Jaume Cabré i Escola Tecnos (Terrassa) i Ca n'Oriac i Narcisa Freixas i Cruells (Sabadell) han presentat els projectes que han dut a terme al llarg d'aquest curs sobre com reduir la contaminació atmosfèrica als seus instituts.

Article

Els treballs inclouen la renovació de lluminàries tant d’espais interiors com exteriors de l’equipament.

Butlletí