Sabadell engega la campanya “Fem-ho béeee” per reduir les molèsties del soroll

17/08/2022 - 10:00

L’objectiu és evitar molèsties veïnals i reduir el soroll a la via pública.

L’Ajuntament de Sabadell posa en marxa la campanya informativa “Fem-ho béeee” per reduir les molèsties del soroll. A l’estiu un dels problemes de convivència és el soroll, sobretot a les nits. Amb l’objectiu de garantir el descans del veïnat, des de l’Ajuntament s’ha editat una guia amb un seguit de consells per a les llars i l’espai públic. El fulletó inclou una sèrie d’indicacions a respectar en les hores de descans, entre les 9 del vespre i les 8 del matí.

La campanya també fa especial incís en els establiments de restauració i les terrasses. Es demana a les persones propietàries que procurin fer el mínim soroll possible en muntar i desmuntar les taules i cadires de les terrasses, que llencin els vidres en horari diürn, així com respectar els horaris d’obertura i tancament. També es demana a la ciutadania usuària de les terrasses que controli el volum de la veu i que respecti el descans del veïnat.


 

Municipis: 
Vallès OccidentalSabadell

Relacionats

Article

L’Escola d’Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona ha acollit una jornada en què alumnat dels centres Jaume Cabré i Escola Tecnos (Terrassa) i Ca n'Oriac i Narcisa Freixas i Cruells (Sabadell) han presentat els projectes que han dut a terme al llarg d'aquest curs sobre com reduir la contaminació atmosfèrica als seus instituts.

Article

Els treballs inclouen la renovació de lluminàries tant d’espais interiors com exteriors de l’equipament.

Notícia

La iniciativa dona resposta a una demanda ciutadana i insisteix en la necessitat de moderar el volum de la veu a les terrasses, a la sortida dels locals o quan es passeja en horari nocturn, entre altres qüestions.

Butlletí