Rubí Brilla

Vídeo per entendre aquest projecte d'eficiència energètica
Font: Ajuntament de Rubí
07/03/2016 - 09:54

Rubí vol esdevenir un referent nacional i internacional en l'eficiència energètica i l'ús d’energies renovables en entorns industrials, comercials i domèstics.

 

Rubí Brilla és un dels projectes estratègics impulsat des de l'Ajuntament de Rubí. L'objectiu del projecte és que la ciutat de Rubí esdevingui un referent nacional i internacional en l'eficiència energètica i l'ús d’energies renovables en entorns industrials, comercials i domèstics, com a factor de millora de la competitivitat i millora ambiental del territori. 

Aquest objectiu neix de la voluntat de l'Ajuntament de Rubí de fer extensius a tots els sectors els objectius de reducció d'emissions adquirits amb el compromís del Pacte d'Alcaldes: reduir un 20% les emissions de CO2 fins el 2020, incrementant un 20% l'ús de renovables i l'eficiència energètica.


 

Municipis: 
Vallès OccidentalRubí
Etiquetes: 

Relacionats

Acte
20/04/2024 - 00:00
Rubí
Notícia

Prop d’una seixantena d’activitats programades tindran lloc del 20 al 28 d’abril i inclouran esdeveniments ja consolidats com la Fira de la Terra o la visita a les masies de la ciutat.

Article

La web detalla el consum energètic i hídric dels equipaments municipals i les mesures preses per fomentar l’estalvi

Butlletí