RiuNet: l'app per avaluar la qualitat hidrològica i ecològica dels rius

Font: 

15/05/2018 - 16:30

Qualsevol persona amb un mòbil intel·ligent i accés a Internet pot col·laborar en la recerca i la conservació dels rius de qualsevol lloc d’Espanya.

El Grup de Recerca Freshwater Ecology and Management (FEM) de la Universitat de Barcelona (UB), dirigit per Narcís Prat, catedràtic del Departament d’Ecologia; ha desenvolupat una aplicació que permet avaluar de manera intuïtiva i senzilla l’estat ecològic d’un riu i transmetre aquesta informació als investigadors. L’aplicació, anomenada RiuNet, ja es pot descarregar per a dispositius Android i iOS.


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article
Notícia

Un nou pla proposa gairebé mig miler d’habitatges públics i impulsar la millora ambiental del Besòs. El programa inclou una trentena de mesures conjuntes enfocades a la integració urbana, la recuperació ambiental, la protecció del litoral, la dinamització econòmica i l’habitatge públic.

Article

Aigües de Reus publica “La revolució de les aixetes”, un conte infantil sobre l’estalvi d’aigua. El conte vol ser un toc d’atenció i de conscienciació sobre la necessitat de l’estalvi d’aigua en l’actual context de sequera i emergència climàtica.​

Butlletí