Ripollet Cultiva't apropa l'horta ecològica als més joves

14/04/2019 - 09:00

El programa compta amb tres jornades de treball col·laboratiu i un esmorzar a l'horta social 

Els mesos de març i abril ha tornar el programa Ripollet Cultiva't, una iniciativa de la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Ripollet per tal de difondre l'horta ecològica entre la ciutadania. El programa d'activitats ha comptat amb la col·laboració de la cooperativa Jardinet i dels nois i noies del Programa TAP d'horta de l'Institut Lluís Companys. També hi participen els nois i noies que estan realitzant el curs d'horta ecològica del Tastet d'oficis del Patronat Municipal d'Ocupació. Enguany, la major part de les activitats estan dirigides als més joves. 

El programa ha comptat amb tres jornades de treball col·laboratiu amb infants i joves: 

- 25/03/2019- Jornada de treball col·laboratiu. JARDINET SCCCL amb noies i noies del curs del Tastet d'oficis (horta ecològica) del Patronat Municipal d'Ocupació i nens de l'escola Bressol "La Verema". A l'escola bressol La Verema. 
- 27/03/2019- Jornada de treball col·laboratiu. JARDINET SCCCL amb noies i noies de l'Institut Lluís Companys (Programa TAP d'horta) i alumnes d'infantil de l'escola Gassó i Vidal. A l'escola Gassó i Vidal. 
- 29/03/2019- Botifarrada. Amb brasa per torrar pa, verdures i/o el que vulguin compartir els hortolans. A les 10 h. A l'horta social del Molí d'en Xec. Més informació al correu electrònic mediambient@ripollet.cat
- 10/04/2019- Jornada de treball col·laboratiu. JARDINET SCCCL amb noies i noies de l'Institut Lluís Companys (Programa TAP d'horta) i nois i noies de L'Institut Cavall Bernat (Terrassa). A l'horta social del Molí d'en Xec. 



 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OccidentalRipollet

Relacionats

Notícia

Es farà una distribució del terreny en 13 parcel·les individuals i 5 de cultiu comunitari distribuïdes a La Cisa i al barri Santa Anna-Tió.

Article

TAIGUA substituirà més de 12 mil metres de canonades amb una inversió de 3,6 milions d'euros.

Article

La web detalla el consum energètic i hídric dels equipaments municipals i les mesures preses per fomentar l’estalvi

Butlletí