Renovació de 1.082 punts de llum a Sant Vicenç de Montalt

10/10/2016 - 10:06

Ja han començat els treballs de renovació de l'enllumenat públic. En conjunt, s’actuarà en 1.082 punts de llum distribuïts per tot el municipi i hi ha previstes intervencions de renovació i/o substitució de columnes, lluminàries i làmpades.

S'han iniciat al passeig Marquès de Casa Riera  els treballs de renovació de la xarxa d'enllumenat públic de Sant Vicenç de Montalt, una actuació que forma part del projecte d’eficiència energètica de la població.

L'empresa Elèctrica Boquet, S.L., està executants els treballs que tindran una durada de 3 mesos i un cost de 434.848,41 euros que es finançaran amb un crèdit de l’IDAE (Instituto para la Diversificación y el Ahorro de Energía) a interès zero.

Aquest canvi de lluminàries implicarà un estalvi de 225.000 kW/h/any, l’equivalent al 26,74% del consum total. Així mateix, el projecte permetrà també racionalitzar el consum i la modulació de les intensitats, ja que s’eviten els excessos d’il·luminació i l’emissió de llum cap al cel, prioritzant que la llum projectada permeti veure millor els espais i objectes il·luminats. Tanmateix, també s’obtindran altres beneficis, com els derivats de la superior vida útil de les làmpades de leds.

El contracte signat per l'Ajuntament i l'empresa Elèctrica Boquet, S.L., preveu que els adjudicataris es faran càrrec de diverses obres de millora addicionals, valorades en més 455 mil euros.


 

Categories: 
Municipis: 
MaresmeSant Vicenç de Montalt

Relacionats

Article

Ha estat en el marc de la 8a Marató RE-M de l'Energia

Article

La 8a edició de la Marató d'Estalvi Energètic a Magrlat de Mar es va tancar el 3 de març.

Notícia

Aquest mes de febrer s'han enllestit els treballs de substitució d'una seixantena de projectors i llumeneres pel punt de llums LED que permetran un estalvi energètic del 54%.

Butlletí