Reduir el consum i millorar el confort a Viladecans

31/01/2020 - 08:04

Amb un milió d'euros d'inversió, el projecte Vilawatt comença les reformes de tres comunitats de veïns de Montserratina i Eixample a Viladecans.

Aquests habitatges demorenovats són una prova pilot per demostrar fins a quin punt la rehabilitació energètica dels edificis antics pot impactar en la reducció de la necessitatat d'energia i en una major eficiència energètica, sempre amb el repte afegit d'incrementar el confort dels seus habitants.

Les actuacions inclouen millores en l'aïllament tèrmic dels edificis, la substitució per llums LED o la renovació amb electrodomèstics eficients. Aquestes obres permetran examinar com es pot augmentar el confort disminuint el consum d'energia. 


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatViladecans

Relacionats

Article

El nou edifici funerari reaprofita l’energia tèrmica que generen els crematoris per mantenir actiu el sistema de calefacció i aigua calenta. Una delegació de l’Ajuntament ha visitat aquesta setmana les instal·lacions, ubicades al polígon industrial de Can Roca, que es van inaugurar el passat mes de febrer

Article

La Casa de l'Energia és un espai d'informació, assessorament i reflexió que neix amb vocació de donar suport a la ciutadania, comerços i empreses per dur a terme la necessària transició energètica. 

Article

Un total de 63 habitatges i locals comercials i nou escoles públiques han estat guardonats en els Premis d’Eficiència Energètica de Viladecans, convocats per l’Ajuntament l’any 2019 i que es van concedir fa poques setmanes en allargar-se la presentació de candidatures per la pandèmia sanitària.

Butlletí