Reduir el consum i millorar el confort a Viladecans

31/01/2020 - 08:04

Amb un milió d'euros d'inversió, el projecte Vilawatt comença les reformes de tres comunitats de veïns de Montserratina i Eixample a Viladecans.

Aquests habitatges demorenovats són una prova pilot per demostrar fins a quin punt la rehabilitació energètica dels edificis antics pot impactar en la reducció de la necessitatat d'energia i en una major eficiència energètica, sempre amb el repte afegit d'incrementar el confort dels seus habitants.

Les actuacions inclouen millores en l'aïllament tèrmic dels edificis, la substitució per llums LED o la renovació amb electrodomèstics eficients. Aquestes obres permetran examinar com es pot augmentar el confort disminuint el consum d'energia. 


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatViladecans

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Viladecans ofereix, des de l’any 2014,  un servei d’assistència per a la tramitació de les bonificacions socials existents en els subministraments de l’electricitat i de l’aigua amb l’objectiu d’informar i d’ajudar la ciutadania en els tràmits administratius necessaris per fer la sol·licitud i poder gaudir de l’ajut.

Article

El portal mostra de manera atractiva les dades de consum dels equipaments municipals.

Article

Durant aquests dies, en passar més temps a casa, els nivells de consum energètic augmenten. Per això, encara pren més rellevància poder ajustar la potència elèctrica que tenim contractada a les nostres necessitats reals i estalviar diners a finals d’any.

Butlletí