Reduir el consum i millorar el confort a Viladecans

31/01/2020 - 08:04

Amb un milió d'euros d'inversió, el projecte Vilawatt comença les reformes de tres comunitats de veïns de Montserratina i Eixample a Viladecans.

Aquests habitatges demorenovats són una prova pilot per demostrar fins a quin punt la rehabilitació energètica dels edificis antics pot impactar en la reducció de la necessitatat d'energia i en una major eficiència energètica, sempre amb el repte afegit d'incrementar el confort dels seus habitants.

Les actuacions inclouen millores en l'aïllament tèrmic dels edificis, la substitució per llums LED o la renovació amb electrodomèstics eficients. Aquestes obres permetran examinar com es pot augmentar el confort disminuint el consum d'energia. 


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatViladecans

Relacionats

Article
5 coses que has de saber de la moneda Vilawatt

L'Espai Vilawatt de la Gent a Viladecans ha completat el seu primer cicle de tallers sobre eficiència energètica.

Article

La companyia energètica de Viladecans segueix creixent. D'ençà que es posés en marxa l'estiu passat, ja són més de 400 les llars que ja han formalitzat el seu contracte d'energia elèctrica amb l'operador local a Vilawatt Informació. La companyia Vilawatt comercialitza energia elèctrica 100% renovable mitjançant la compra agregada d’energia de tots els usuaris i usuàries a l’empresa subministradora, Aura Energia, empresa que garanteix l'origen verd i net de l'energia mitjançant un doble certificat ISO. 

Notícia
Primers contractes amb la companyia Vilawatt per proveir d'energia les llars i negocis de la ciutat. La compra agregada d'energia a la comercialitzadora Aura permet obtenir un preu just per als veïns i veïnes de Viladecans. Amb aquest pas Viladecans enfila el camí de la transició energètica.

Butlletí