Reduir el consum i millorar el confort a Viladecans

31/01/2020 - 08:04

Amb un milió d'euros d'inversió, el projecte Vilawatt comença les reformes de tres comunitats de veïns de Montserratina i Eixample a Viladecans.

Aquests habitatges demorenovats són una prova pilot per demostrar fins a quin punt la rehabilitació energètica dels edificis antics pot impactar en la reducció de la necessitatat d'energia i en una major eficiència energètica, sempre amb el repte afegit d'incrementar el confort dels seus habitants.

Les actuacions inclouen millores en l'aïllament tèrmic dels edificis, la substitució per llums LED o la renovació amb electrodomèstics eficients. Aquestes obres permetran examinar com es pot augmentar el confort disminuint el consum d'energia. 


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatViladecans

Relacionats

Article

L'esforç que implica practicar l'activitat física conflueix ara a Viladecans amb l'esforç que ha de fer la societat per consumir menys energia i de manera més eficient. Els complexos esportius municipals acaben d'instal·lar les primeres màquines d'ecogeneració.

Article

Té l’objectiu de reduir el consum d’energia, augmentar el consum d’energia renovables i disposar d’eines avançades d’avaluació del consum · Es tracta d’una iniciativa que l’Ajuntament recull de la Diputació de Barcelona i que inclou mesures d’estalvi en l’ús de recursos i de millora de l’eficiència energètica de les instal·lacions esportives

Notícia

Vilawatt, l'estratègia municipal de transició energètica de l'Ajuntament de Viladecans, durà a terme aquest any un estudi del potencial fotovoltaic de tots els edificis de la ciutat i posarà en marxa una eina web que permeti a la ciutadania accedir a la informació i, així, promoure la creació de comunitats energètiques locals.

Butlletí