Recursos educatius virtuals per fer la transició energètica

Font: Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

25/10/2021 - 09:50

Navegueu i descobriu tots els motius pels quals podem fer la transició energètica durant la Setmana de l'Energia i la resta de l'any.

Les diverses administracions organitzadores de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible a Catalunya ens hem coordinat per oferir-vos un interactiu que recopila recursos virtuals educatius i de sensibilització per ajudar a que tothom faci la transició energètica. De motius en sobren.

Del 25 al 29 d'octubre, celebrem la Setmana Europea de l'Energia Sostenible amb l’objectiu de conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica.

Aquest interactiu el podeu incloure a les vostres webs, xarxes socials... L'objectiu és oferir-vos una eina que podeu utilitzar per fer difusió directament a la ciutadania, entitats, empreses del vostre municipi.

Al portal hi podreu trobar calculadores per estalviar diners, consells per ser més eficients, vídeos per saber què és l'autoconsum fotovoltaic, interactius, exposicions virtuals, jocs per a totes les edats.

I en estrena mundial, la websèrie Fem-ho, sis capítols produïts conjuntament per part de l'ICAEN, la Diputació de Barcelona, la Diputació de Girona, la Diputació de Tarragona, l'Àrea Metropolitana de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona i la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.


 

Relacionats

Article

El tema del concurs és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”.

Article

L'AMAP i AEOPAS llencen una campanya de sensibilització adreçada a la ciutadania per a promoure l'ús responsable de l'aigua a les llars.

Article

La Diputació de Barcelona ha presentat el mapa amb el grau de vulnerabilitat a la sequera dels boscos de la Xarxa de Parcs Naturals, que mostra que el 29% veuran agreujats de forma significativa la mortalitat per estrès hídric entre els anys 2040 i 2050.​

Butlletí