Recull d'activitats locals pel Dia Mundial de l'Aigua

17/03/2016 - 14:07

El Dia Mundial de l'Aigua se celebra anualment el 22 de març com un mitjà per centrar l'atenció en la importància de l'aigua i la defensa de la gestió sostenible dels recursos hídrics. En el marc de l'efemèride, multitud d'activitats es celebraran arreu de ciutats i pobles i n'hem fet un recull.

 

L'Assemblea General de les Nacions Unides va designar el 22 de de març de 1993 com el primer Dia Mundial de l'Aigua, després que la seva celebració s'aprovés a la Conferència de les Nacions Unides sobre el Medi Ambient i el Desenvolupament (CNUMAD) l'any 1992.

Cada any, el Dia Mundial de l'Aigua destaca un aspecte específic de l'aigua dolça. El 2016, el Dia Mundial de l'Aigua es centra en el tema "L'aigua i l'ocupació".

Activitats al voltant del Dia Mundial de l'Aigua

El Dia Mundial de l'Aigua a Barcelona

En el marc del Dia Mundial de l'Aigua, diverses entitats i equipaments de Barcelona i el seu entorn coorganitzen diverses activitats per avançar col·lectivament cap a una nova cultura de l’aigua. Un mar d’activitats, submergeix-t’hi!

 

El Museu de l’Aigua de Lleida

Se suma a la celebració del Dia Mundial de l’Aigua

Ha preparat per al 22 de març visites guiades al Molí de Sant Anastasi, al Dipòsit del Pla de l’Aigua i als Pous de Gel. A més, es farà jornada de portes obertes al Campament de La Canadiense. Enguany el lema de la celebració és “Aigua i treball”

Les escoles anem al riu

Hospitalet de Llobregat

Data: 1 d'abril de 2016

Els Padrins del riu anem de festa

Hospitalet de Llobregat

Data: 3 d'abril de 2016

Jocs i trucs per a l'estalvi a Castellar del Vallès

Dissabte, 19 de març de 2016

Dia mundial de l'aigua a Gavà

L'Ajuntament organitza un programa d'accions per sensibilizar sobre la importància de l'aigua dolça i la defensa de la gestió sostenible dels recursos.

Visita a la depuradora de Riells i Viabrea

Dissabte, 19 de març de 2016

Dia mundial de l'aigua i els boscos a Palau-solità de Plegamans


 

Categories: 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Article

Jornades de portes obertes per visitar estacions de potabilització d’aigua i dessalinització, depuradores, plantes de regeneració, i també estacions, radars i altres equipaments meteorològics. 

Butlletí