Record the earth: Una aplicació per enregistrar sons o sorolls i geolocalitzar-los

19/04/2017 - 09:17

Record the earth una aplicació per enregistrar sons o sorolls i geolocalitzar-los. Un recurs per poder compartir sons agradables durant la Setmana Sense Soroll.

Recorda, si a més vols fer-ne difusió, l’etiqueta de la Setmana sense soroll és: #SSSoroll2017

Descarrega't l'aplicació "Record the earth", enregistra el so o soroll del teu entorn i puja'l al mapa mundial!

Podeu descarregar les instruccions.

Obre l’aplicació, i comença a enregistrar el teu so o soroll, pitjant el botó vermell. (com a màxim permet 3 minuts d’enregistrament). Un cop enregistrat, us demanarà si el voleu guardar; heu de pitjar “d’acord. Aleshores, pots descriure el teu so o soroll, i afegir el missatge que desitgis

Escull quin tipus d’àudio és, positiu, neutre o negatiu. Escull si el teu so o soroll coincideix amb algun del desplegable i pitja “submit”; en cas que no sigui el cas, pitja directament el botó “submit”. El registre d’àudio es guardarà a la pestanya superior anomenada “my sounds”

Si pitges a sobre l’àudio, pots reproduirlo, compartir-lo o esborrar-lo. Si pitges l’enllaç situat a la part inferior, de color blau.. S’obrirà el mapa i veuràs el teu so o soroll geolocalitzat


 

Relacionats

Notícia
Dia internacional sobre el soroll

Les 13 aglomeracions supramunicipals i municipals obligades a elaborar mapes estratègics de soroll, que engloben prop de 4 milions de persones, presenten tendències positives en el volum de població que es troba exposada a valors que es consideren de bona qualitat acústica.

Article

 

Hope! Estamos a tiempo és una docusèrie que combina històries emocionants, dades i reflexions sobre la crisi climàtica des d'una perspectiva optimista i rigorosa.

Article

Es presenta la nova guia Flora i Fauna del Parc Natural de la Serra de Collserola, en un acte emotiu que ha remarcat la biodiversitat de Collserola i la recerca que s’ha realitzat els darrers anys gràcies a la gran complicitat del món científic i naturalista. Els autors, Francesc Llimona i Toni Llobet, van oferir una visió detallada, i moltes vegades complexa, del procés de selecció i representació de les vora 1000 espècies presents a la guia.

Butlletí