Reconnectem amb la Natura

Del Dia Mundial de la Biodiversitat al Dia Mundial del Medi Ambient
02/06/2022 - 08:25

En el marc de la celebració de diverses efemèrides ambientals, i d’una nova edició de la Setmana de la Natura, us presentem aquesta col·lecció de vídeos breus sota el títol “Reconnectem amb la natura”, que pretén posar en valor el patrimoni natural de Catalunya i convidar la ciutadania a implicar-se en la seva conservació. 

Els vídeos han estat elaborats amb la col·laboració de l’equip d’Oxigents i de l’influencer Joan Grivé, i s’aniran publicant a diferents xarxes socials fins al 5 de juny.

La Setmana de la Natura és una iniciativa de la Xarxa de Conservació de la Natura, que promou accions a favor de la conservació de la natura i dona a conèixer les entitats ambientals a la ciutadania. S’inicia el 22 de maig, Dia Internacional de la Diversitat Biològica, i finalitza el 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient.

Us animem a participar-hi i a fer-ne difusió.

Reconnectem amb la natura, impliquem-nos en la seva conservació!


 

Relacionats

Article
Vídeo en anglès amb subtítols en castellà


Cal un canvi de sistemes per abordar la causa de la contaminació per plàstics. Combina la reducció dels usos plàstics més problemàtics i innecessaris amb tres canvis de mercat: Reutilitzar, Reciclar i Reorientar i Diversificar, i accions per fer front al llegat de la contaminació plàstica. 

Article

 

Descobreix què pots fer en el teu dia a dia per reduir els plàstics innecessaris que contaminen els ecosistemes i malmeten la teva salut.

Article

Què és l'SPOGOMI? Convertim la recollida d'escombraries en esport!

Butlletí