Oficina local de transició energètica a Sitges

24/07/2023 - 09:01

L'Oficina Local de Transició Energètica (OLTE) és un servei d’assessorament gratuït de l’Ajuntament de Sitges per apropar a la ciutadania els recursos, serveis, ajudes i informació per a un model nou de transició energètica just, racional i de qualitat. 

L’objectiu és fer de Sitges una vila més sostenible i fer front als reptes climàtics i mediambientals actuals.

L'Oficina Local de Transició Energètica dona suport per avançar en aquesta transició energètica, que passa per la substitució progressiva dels combustibles fòssils per energies renovables, així com per la millora de l’eficiència i l’estalvi energètic, a partir de nous conceptes constructius autosuficients o models de mobilitat. Si voleu assessorament cal demanar cita prèvia a l'Oficina Local de Transició Energètica (OLTE).

 


 

Categories: 
Municipis: 
GarrafSitges

Relacionats

Article

La coberta de l’edifici acull 500 metres quadrats de plaques solars que generen energia per al centre educatiu i per a la futura Comunitat energètica de Sitges

Article

Sitges és un dels 7 municipis de l’estat i un dels 35 europeus que reben assistència tècnica en matèria de pobresa energètica, després de ser una de les localitats guanyadores de la convocatòria promoguda per la Comunitat Europea. Un 2% de les famílies es troba en situació de pobresa energètica i d’aquestes un 57% dels habitatges tenen dificultats per mantenir la temperatura.

Article

L'Associació de Municipis de la Riera de Caldes estrena un vídeo promovent la Transició Energètica del territori, en especial, en les empreses situades als polígons industrials.

Butlletí