Obertes les inscripcions per presentar projectes al "II Simposi d’Aprenentatge Servei i Servei Comunitari Ambiental."

26/05/2022 - 09:32

El 7 de juliol, el Prat de Llobregat acollirà aquest espai de trobada entre els centres educatius, ens locals i entitats. Les inscripcions per participar-hi són fins al 3 de juny però teniu fins al 30 de juny per presentar els vostres projectes!

La seu de Fundesplai, al Prat de Llobregat (carrer del Riu Anoia, 44-54), acollirà el 7 de juliol el II Simposi d’Aprenentatge Servei i Servei Comunitari Ambiental, un espai de trobada entre els diferents agents que treballen en el desenvolupament i la implantació d’aquests tipus de projectes: els centres educatius, els ens locals i les entitats ambientals. L’objectiu és compartir coneixement, donar visibilitat i cercar aliances.
 

Participació a l'Espai Àgora i a l'Espai Aparador
El termini d'inscripció finalitza el 3 de juny, el termini de presentació de projectes és fins al 30 juny.
 

Espai Àgora 
Centres educatius i entitats

En aquest espai, es faran presentacions de projectes d’aprenentatge servei i servei comunitari ambiental per part dels centres educatius. També es poden fer presentacions conjuntes entre els centres educatius i les entitats que hi han participat.  A més, els docents podran certificar les hores per part del Departament d’Educació.

Formulari d’inscripció a l’Espai Àgora
Instruccions per presentar el projecte a l’Espai Àgora

 

Espai Aparador 
Entitats i administracions

En aquest espai, les entitats que s’inscriguin podran presentar el seu pòster, material o recursos sobre el seu projecte.

Formulari d’inscripció a l’Espai Aparador
Instruccions per presentar el projecte a l’Espai Aparador

Emplena els formularis d’inscripcions corresponents.

Més informació


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatEl Prat de Llobregat

Relacionats

Acte
07/07/2022 - 09:00
Seu de Fundesplai al Prat de Llobregat de Barcelona
Notícia

El ple del Prat ha donat el tret de sortida per cercar socis per a la Comunitat Ciutadana d’Energia, Energia del Prat, que es vehicularà a través d’una societat publicocomunitària. S’han aprovat per unanimitat les condicions del concurs per optar a participar de la comunitat, com a accionista privat o mitjançant l’associació d’usuaris que hi canalitzarà la participació ciutadana

Notícia

L’espai municipal ha rebut ja gairebé una desena de grups i que han conegut què és la transició energètica i com ser més eficients a casa seva.

Butlletí