Nova edició dels Premis Europeus de Medi Ambient a l'Empresa Secció Espanyola 2011-2012

Redacció
04/07/2011 - 00:00

Creats el 1987, els Premis Europeus de Medi Ambient a l'Empresa (European Business Awards for the Environment) són convocats biennalment per la Direcció General de Medi Ambient de la Comissió Europea i tenen com a objectiu reconèixer públicament aquelles organitzacions que amb la seva actuació han contribuït al compliment dels principis del desenvolupament sostenible i els esforços puguin suposar un exemple per a altres companyies.

A Espanya, els Premis Europeus de Medi Ambient a l'Empresa es convoquen des de 1997 i són el guardó més prestigiós en el camp del desenvolupament sostenible empresarial, suposant per a les empreses guanyadores un important reconeixement tant de la societat com del món dels negocis.

Fundació Entorn-BCSD Espanya, amb el suport del Ministeri Medi Ambient i Medi Rural i Marí, és la institució encarregada de la convocatòria i la coordinació de la Secció Espanyola.

L'edició 2011/2012 s'organitzarà al voltant de les següents categories:
A. Gestió per al desenvolupament sostenible.
B. Producte i / o servei per al desenvolupament sostenible.
C. Procés per al desenvolupament sostenible.
D. Cooperació empresarial internacional per al desenvolupament sostenible.

Com a novetat en aquesta edició 2011/2012 de la Secció Espanyola, seran guardonades per separat, i dins de cada categoria, grans empreses i pimes.

El termini de presentació de candidatures estarà obert fins al 30 de setembre de 2011 a les 14:00 hores.

Més informació a:
Premis Europeus de Medi Ambient a l'Empresa. Secció Espanyola 2011/2012

Relacionats

Article

L’AMB, en col·laboració amb Movement, desde 2018 tira endavant els Premis Bicimpuls que són un reconeixement a les entitats metropolitanes que dediquen el seu treball i esforços per la promoció de la bicicleta a la Metròpolis Barcelona. Així, enguany, els premis Bicimpuls arriben a la seva sisena edició. Les candidatures estan obertes obertes fins al 14 de gener.

Article

L'entitat Science For Change coordina el projecte SoundCollect, en el que s’està desenvolupant una eina gratuïta de ciència ciutadana que permet el monitoratge de dades del so a les zones urbanes tranquil·les. 

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Butlletí