Nova edició dels Premis Europeus de Medi Ambient a l'Empresa Secció Espanyola 2011-2012

Redacció
04/07/2011 - 00:00

Creats el 1987, els Premis Europeus de Medi Ambient a l'Empresa (European Business Awards for the Environment) són convocats biennalment per la Direcció General de Medi Ambient de la Comissió Europea i tenen com a objectiu reconèixer públicament aquelles organitzacions que amb la seva actuació han contribuït al compliment dels principis del desenvolupament sostenible i els esforços puguin suposar un exemple per a altres companyies.

A Espanya, els Premis Europeus de Medi Ambient a l'Empresa es convoquen des de 1997 i són el guardó més prestigiós en el camp del desenvolupament sostenible empresarial, suposant per a les empreses guanyadores un important reconeixement tant de la societat com del món dels negocis.

Fundació Entorn-BCSD Espanya, amb el suport del Ministeri Medi Ambient i Medi Rural i Marí, és la institució encarregada de la convocatòria i la coordinació de la Secció Espanyola.

L'edició 2011/2012 s'organitzarà al voltant de les següents categories:
A. Gestió per al desenvolupament sostenible.
B. Producte i / o servei per al desenvolupament sostenible.
C. Procés per al desenvolupament sostenible.
D. Cooperació empresarial internacional per al desenvolupament sostenible.

Com a novetat en aquesta edició 2011/2012 de la Secció Espanyola, seran guardonades per separat, i dins de cada categoria, grans empreses i pimes.

El termini de presentació de candidatures estarà obert fins al 30 de setembre de 2011 a les 14:00 hores.

Més informació a:
Premis Europeus de Medi Ambient a l'Empresa. Secció Espanyola 2011/2012

Relacionats

Article

L’AMB, en col·laboració amb Movement, desde 2018 tira endavant els Premis Bicimpuls que són un reconeixement a les entitats metropolitanes que dediquen el seu treball i esforços per la promoció de la bicicleta a la Metròpolis Barcelona. Així, enguany, els premis Bicimpuls arriben a la seva sisena edició. Les candidatures estan obertes obertes fins al 14 de gener.

Article

Del 22 al 28 d'abril d'aquest 2024 se celebra a Catalunya la Setmana Sense Soroll que promou mesures i iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica, com ara la difusió, sensibilització i l’educació ambiental, amb l’objectiu de donar visibilitat a les eines de gestió i control, així com impulsar la col·laboració entre administracions amb diferents responsabilitats i/o competències en la matèria.

Butlletí