Nou canal de Youtube d'Acció Climàtica

Font: Diputació de Barcelona

03/03/2022 - 09:32

L'Àrea d'Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona estrena el seu nou canal de Youtube, en coincidència amb el Dia Mundial de la Natura. 

El nou canal de Youtube té com a objectiu apropar a la ciutadania i als ens locals informació i coneixement per fer front als grans reptes ambientals. En ell trobareu material audiovisual que la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona produeix sobre educació ambiental, canvi climàtic, transició energètica, residus i economia circular, recursos hídrics, qualitat de l'aire i mobilitat, agrupat en categories i llistes de reproducció per facilitar la seva consulta.

L'Àrea d'Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona té com a missió impulsar i acompanyar els ens locals en la implementació de les polítiques de sostenibilitat necessàries per afrontar l’emergència climàtica.

Amb el nou canal de Youtube, es complementa la informació que s’ofereix des del web corporatiu de Medi Ambient, el perfil de Twitter de l’Àrea d’Acció Climàtica (@AccioClimaDIBA) i el butlletí electrònic e-Ambient. La Gerència de Serveis de Medi Ambient també compta amb perfil a Facebook i Instagram per difondre la informació de l’Agenda Escolar de la Diputació de Barcelona, recurs d’educació ambiental adreçat a joves estudiants de secundària.  

Us podeu subscriure a l'enllaç.


 

Categories: 

Relacionats

Article

La Diputació de Barcelona ha lliurat 87.000 Agendes escolars i 8.000 Calendaris del medi ambient a 143 municipis

Article
Aturem el malbaratament alimentari

 

La Mancomunitat Penedès-Garraf llança la cançó 'Stop Malbaratament' per a reivindicar l’aprofitament alimentari. La campanya impulsa bones pràctiques entre la ciutadania per evitar que aliments encara útils acabin al cubell de la brossa orgànica. La composició musical és de Neus Ballvé, coneguda pel seu pas pel Club Super3, en col·laboració amb Joan Solana. 

Article

Aquest és el cinquè vídeo participatiu que neix fruit dels tallers organitzats per l'Ajuntament de Granollers soci de Climatubers. El projecte CLIMATUBERS – INFLUENCERS FOR CHANGE, reuneix organitzacions que treballaran per vincular les tecnologies digitals amb l'acció social, i poder jugar un paper en l’activació del debat públic i en la creació de solucions.

 

Butlletí