Nou canal de Youtube d'Acció Climàtica

Font: Diputació de Barcelona

03/03/2022 - 09:32

L'Àrea d'Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona estrena el seu nou canal de Youtube, en coincidència amb el Dia Mundial de la Natura. 

El nou canal de Youtube té com a objectiu apropar a la ciutadania i als ens locals informació i coneixement per fer front als grans reptes ambientals. En ell trobareu material audiovisual que la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona produeix sobre educació ambiental, canvi climàtic, transició energètica, residus i economia circular, recursos hídrics, qualitat de l'aire i mobilitat, agrupat en categories i llistes de reproducció per facilitar la seva consulta.

L'Àrea d'Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona té com a missió impulsar i acompanyar els ens locals en la implementació de les polítiques de sostenibilitat necessàries per afrontar l’emergència climàtica.

Amb el nou canal de Youtube, es complementa la informació que s’ofereix des del web corporatiu de Medi Ambient, el perfil de Twitter de l’Àrea d’Acció Climàtica (@AccioClimaDIBA) i el butlletí electrònic e-Ambient. La Gerència de Serveis de Medi Ambient també compta amb perfil a Facebook i Instagram per difondre la informació de l’Agenda Escolar de la Diputació de Barcelona, recurs d’educació ambiental adreçat a joves estudiants de secundària.  

Us podeu subscriure a l'enllaç.


 

Categories: 

Relacionats

Article

 

En el marc de l'Agenda i el Calendari escolar del medi ambient i el desenvolupament del curs 2022-23, la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat presenten aquest interactiu per complementar els coneixements dels alumnes sobre el tema de les agendes i calendaris d'enguany: la contaminació atmosfèria i la millora de la qualitat de l'aire.

Article

 

Experts debaten sobre la planificació de l'educació ambiental en la jornada organitzada per la Diputació de Barcelona pel Dia Mundial de l'Educació Ambiental.

Article

La Diputació de Barcelona ha aprovat la convocatòria de subvencions per a entitats ambientals sense ànim de lucre per al desenvolupament de projectes i activitats destinades a l’educació i sensibilització ambiental i a la participació ciutadana.

Butlletí