L’Institut Miami de Mont-roig del Camp va rebre el Primer Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica

Font: Agora Xtec

17/11/2019 - 08:00

El passat dia 21 d’octubre, l’Institut Miami va rebre el Primer Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica (EAAE) pel desenvolupament del projecte Hort-galliner escolar.

El premi, creat per la Generalitat de Catalunya i l’Associació Vida Sana, té com objectiu reconèixer i incentivar la realització de projectes i línies de treball destinats a promoure el coneixement de l’agricultura i l’alimentació ecològica dels centres educatius de Catalunya.

En aquesta edició, que és la setena, han participat 23 centres educatius de tot Catalunya.

L’objectiu del Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica és el de reconèixer i incentivar la realització de projectes i línies de treball dels centres educatius de Catalunya destinats a promoure el coneixement de l’agricultura i l’alimentació ecològiques i especialment dels seus valors socials, econòmics i ambientals, tant entre el propi alumnat del centre com també cap al conjunt de la comunitat educativa i el seu entorn.

Poden optar al premi tots els centres educatius d’educació infantil, primària, secundària, batxillerat, formació professional, educació especial i llar d’infants de Catalunya, que hagin desenvolupat al llarg del present curs escolar un projecte o una experiència pedagògica relacionats amb la producció agrària o l’alimentació ecològiques.


 

Municipis: 
Baix Camp
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

El programa d’activitats, que es desenvoluparà fins al divendres, 29 de març, vol sensibilitzar a la comunitat educativa de la importància i els valors de l’activitat d’hort escolar i la seva vinculació amb l’Horta de Lleida. Una de les activitats és un dinar a les escoles elaborat amb productes al 100% de l’Horta de Lleida, al qual s’han inscrit onze centres i del qual gaudiran més de 1.600 alumnes.

Article

La primera edició dels premis Mercabarna Paco Muñoz contra el malbaratament ha guardonat sis projectes que han permès recuperar 12,5 milions de quilos d’aliments l’any. L'objectiu d’aquests guardons, creats l'any 2019, és promoure i reconèixer iniciatives que es duguin a terme contra el malbaratament alimentari, en l'esglaó de la producció i la distribució alimentària.

Article
Produirà 1.000 quilos de fruites i verdures al dia en temporada alta

L'hort urbà més gran del món ocuparà el terrat d'un dels pavellons del parc d'exposicions de Paris Expo Porta de Versalles.

Butlletí