L'hort a casa

Font: Diputació de Barcelona

17/01/2017 - 14:42

Hi ha moltes raons per tenir un hort a casa: gaudir d'una afició, retrobar-te amb la natura en plena ciutat i a casa teva, consumir les hortalisses i verdures ben fresques i amb un sabor autèntic, col·laborar en la sostenibilitat urbana, crear un espai d'oci on tota la família hi podrà col·laborar i gaudir, estalviar, compartir l'experiència amb amics, etc.

A la Biblioteca Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí es va iniciar el projecte per crear un hort urbà i, aprofitant aquesta oportunitat, l'Ester Casanovas, aficionada i divulgadora dels horts urbans i autora del llibre Pagesos de ciutat, va ajudar a preparar-ho. En aquest vídeo explica, d'una manera clara i didàctica, com preparar un hort urbà des del començament fins al final, pas a pas, així com consells i tècniques per aconseguir treure'n el màxim profit.

L'hort de la Mercè, tal com s'ha anomenat l'hort de la biblioteca, es manté gràcies a voluntaris. 


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatSant Joan Despí
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Un estudi de l’Institut Català de Recerca de l’Aigua (ICRA-CERCA) avalua els beneficis d’omplir les ciutats d’horts urbans.

Article

MENJA, ACTUA, IMPACTA et proposa un viatge de descoberta dels efectes de la nostra manera de menjar i de les extraordinàries oportunitats de millora que tenim si canviem l’actual sistema alimentari.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2023

Terra d’aprenentatges Dotze belles històries de l’Agroecologia escolar a Catalunya és un recull que ens permet conèixer, des de la dimensió educativa, iniciatives productives alimentàries a Catalunya.

Butlletí