L’Estadi de la Nova Creu Alta de Sabadell renova la il·luminació i avança en eficiència energètica

13/09/2023 - 13:00

Els treballs inclouen la renovació de lluminàries tant d’espais interiors com exteriors de l’equipament.

Amb el projecte ja s’han canviat les lluminàries en alguns espais interiors i els pròxims dies es substituiran les de les torres ubicades al voltant del camp de futbol. En aquest cas, els nous projectors seran regulables i gestionats per un sistema centralitzat de control que podrà seleccionar tres nivells d’il·luminació, amb una previsió de reducció d’emissions de CO₂ superior a les 21 tCO₂/any. Amb tot, la renovació millorarà el confort visual i allargarà substancialment la vida útil de l’enllumenat.

Guanyar en qualitat i fer front a l’emergència climàtica

La nova il·luminació de l’Estadi municipal s’emmarca, alhora, en les inversions que està fent l’Ajuntament perquè els equipaments esportius de la ciutat mantinguin els màxims estàndards de qualitat possible. En aquesta línia, per exemple, la Junta de Govern Local va aprovar divendres de manera inicial l’expedient de contractació de les obres de renovació de les platges de la piscina de Ca n’Oriac.

Al mateix temps, dins les millores que s’estan impulsant, hi ha diferents actuacions per renovar l’enllumenat dels equipaments i avançar en qualitat com també en la lluita davant l’emergència climàtica. En aquest sentit, la Junta de Govern Local va aprovar, també divendres, l’expedient de contractació de les obres per millorar la il·luminació dels camps de futbol del Complex Olímpia, que comptaran amb un pressupost de licitació de 179.963 €.
 


 

Municipis: 
Vallès OccidentalSabadell

Relacionats

Article

La web detalla el consum energètic i hídric dels equipaments municipals i les mesures preses per fomentar l’estalvi

Article

L'Associació de Municipis de la Riera de Caldes estrena un vídeo promovent la Transició Energètica del territori, en especial, en les empreses situades als polígons industrials.

Article

A principis d'aquest any, des de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes (AMERC) es va endegar el programa del Gestor Energètic per ajudar a les empreses dels polígons del territori i els propietaris de les naus en el seu camí cap a l'eficiència energètica.

Butlletí