Les platges de Viladecans, el tresor de la costa barcelonina

02/09/2018 - 11:12

Viladecans és l'únic municipi de tota la costa barcelonina que pot presumir d'haver obtingut un certificat de 'Platges Verges'.

Aquest guardó distingeix l'esforç per preservar la biodiversitat natural i Viladecans l'ha validat de nou en els més de 1.600 metres de les platges del Remolar i de Cal Francés. 'Platges Verges' és una oportunitat de valorar els esforços dels municipis i entitats des d'un punt de vista ecològic i de preservació del medi.

Aquesta és la novena edició dels guardons 'Platges Verges' organitzat per Ecologistes en Acció de Tarragona i Terres de l'Ebre. El 2018, en total, han estat distingides 21 platges de 10 municipis. En les sis ocasions que Viladecans s'hi ha presentat ha obtingut els guardons corresponents.


 

Municipis: 
Baix LlobregatViladecans
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Aquest estiu, i com a novetats de la temporada de platges a Vilassar de Mar, s’instal·larà una torre autònoma de vigilància a la platja de Palomares i biòtops artificials per incentivar i protegir la flora i fauna marines.

Article

El Grup d'Acció Local Pesquer Costa Brava organitza tallers infantils de pesca sostenible i residus al mar per promoure la sostenibilitat del medi marí, les primeres poblacions a participar Lloret i Sant Feliu, aviat se n'organitzaran a l'Escala.

Article

Amb un milió d'euros d'inversió, el projecte Vilawatt comença les reformes de tres comunitats de veïns de Montserratina i Eixample a Viladecans.

Butlletí