Les Escoles Sostenibles de L’Hospitalet i el confinament

Font: Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat i XESC

08/05/2020 - 13:38

Des del programa LH Escoles Sostenibles de l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat té noves eines per ajudar a incorporar el medi ambient a les activitats que els centres educatius fan amb als alumnes de manera virtual.

Aquesta crisi sanitària ha provocat uns primers moments de desorientació, de desconcert i incertesa. De cop, tot s’aturava perquè la vida estava en joc. Mestres i professors tenien més feina que mai i a això calia sumar la cura de les seves pròpies famílies i fer equilibris amb les tasques domèstiques. Des del programa LH Escoles Sostenibles de l'Hospitalet de Llobregat es va adreçar a aquests herois i heroïnes per assessorar-los com han fet sempre, però ha calgut adaptar-se als nous temps. La xarxa d'escola té noves eines per ajudar a incorporar el medi ambient a les activitats que els centres educatius fan amb als alumnes de manera virtual.

Un nou bloc https://lhescolessostenibles.blogspot.com/
Han estrenat a les xarxes socials: Twitter (@lhesostenibles) i Instagram (@lhescolessostenibles).

Publiquen un butlletí quinzenal amb un recull de fitxes de treball, documentals, articles de reflexió, vídeos i molts recursos més.
Butlletí 1 especial biodiversitat
Butlletí 2 especial residus

Alguns centres fan arribar iniciatives pròpies. Us deixem a tall d’exemple la del Green Team del centre d’estudis Jesuïtes Bellvitge-Joan XXIII que convida a participar a uns reptes setmanals.

Un exemple que altres xarxes locals de la Xarxa d'Escoles per la Sostenibilitat a Catalunya estan també realitzant aquests dies en diferents formats i gran interès per part del professorat.


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsL'Hospitalet de Llobregat
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia
 

Quines mesures ambientals es planteja la xarxa d'escoles sostenibles de l'Hospitalet de Llobregat el proper curs? Com afecta la COVID-19 al medi ambient?

Article

Enguany se celebren 10 anys de la xarxa d’intercanvi Renova, una iniciativa d’intercanvi de la roba que ja no utilitzem, però que està en bon estat, i que promou el consum responsable, la prevenció de residus i la sostenibilitat.

Butlletí