L'abc del riu

18/09/2023 - 08:24

En el marc del programa Va d'aigua i del projecte de ciència ciutadana Llegim el Riu que impulsa la Diputació de Barcelona, s'ha presentat L'abc del riu, un catàleg de fitxes ordenades de la A a la Z sobre diversos conceptes sobre els rius, els ambients aquàtics i les seves característiques i ecologia.

El material virtual permet disposar d'informació sobre una sèrie de conceptes relacionats amb els ecosistemes aquàtics continentals.

A part d’una breu definició, a cada fitxa trobareu enllaços i vídeos per saber-ne més. A més, veureu una il·lustració del cicle de l’aigua que us ajudarà a entendre el funcionament d’aquests ambients aquàtics que cal que preservem.

 

 

Des de l'Oficina Tècnica d'Educació i Promoció Ambiental de la Diputació de Barcelona dona a conèixer la importància dels ambients aquàtics continentals a través del programa Va d'aigua i el projecte de ciència ciutadana Llegim el Riu.

Llegim el riu
Llegim el Riu
suma ciutadania i recerca ecològica dels rius a partir d’espais d’innovació social creats a les biblioteques municipals per afavorir el coneixement dels ecosistemes fluvials i la col·laboració ciutadana en la seva protecció.

 

 


Etiquetes: 

Relacionats

Article

La Fundació Rivus posa a disposició l’exposició sobre els amfibis i rèptils aquàtics presents a les conques del Besòs i de la Tordera.

Article

Lliurats els premis del VII Concurs de Dibuix “Descobreix el riu”, dedicat al blauet

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Butlletí