L'abc del riu

18/09/2023 - 08:24

En el marc del programa Va d'aigua i del projecte de ciència ciutadana Llegim el Riu que impulsa la Diputació de Barcelona, s'ha presentat L'abc del riu, un catàleg de fitxes ordenades de la A a la Z sobre diversos conceptes sobre els rius, els ambients aquàtics i les seves característiques i ecologia.

El material virtual permet disposar d'informació sobre una sèrie de conceptes relacionats amb els ecosistemes aquàtics continentals.

A part d’una breu definició, a cada fitxa trobareu enllaços i vídeos per saber-ne més. A més, veureu una il·lustració del cicle de l’aigua que us ajudarà a entendre el funcionament d’aquests ambients aquàtics que cal que preservem.

 

 

Des de l'Oficina Tècnica d'Educació i Promoció Ambiental de la Diputació de Barcelona dona a conèixer la importància dels ambients aquàtics continentals a través del programa Va d'aigua i el projecte de ciència ciutadana Llegim el Riu.

Llegim el riu
Llegim el Riu
suma ciutadania i recerca ecològica dels rius a partir d’espais d’innovació social creats a les biblioteques municipals per afavorir el coneixement dels ecosistemes fluvials i la col·laboració ciutadana en la seva protecció.

 

 


Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

Sant Pere de Riudebitlles és el nou municipi de la conca del riu Mediona-Riudebitlles que acull aquesta instal·lació temporal que ens ajuda a reflexionar sobre el paper de l’aigua en la configuració del paisatge i en les nostres vides.

Article

Prop de 5.500 estudiants han participat en el programa educatiu ‘Descobreix el riu’ durant aquest curs escolar. Els alumnes han procedit d’una norantena de centres educatius de 33 municipis de les conques del Besòs i de la Tordera.

Article

“L’Aguait”, un element d'arquitectura efímera per al Camí del Riu.

Butlletí