La transició energètica a les comarques de Girona

Font: Diputació de Girona

26/06/2023 - 09:25

Reptes i resultats a les comarques de Girona

Reportatge realitzat en el marc del projecte FEDER GiraEfi: millora de l'eficiència energètica dels municipis de la demarcació de Girona.

En aquest reportatge es mostren els punts de vista dels reptes i les actuacions que la transició energètica pot aportar per a afrontar el canvi climàtic a les co-marques de Girona.

Hi intervenen persones especialistes en la matèria d’àmbits que van des de la Generalitat de Catalunya (ICAEN), a la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Riells i Viabrea; des de la Universitat de Girona, al Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya (CEEC) i el Gremi d’Instal·ladors de Girona.

El projecte GiraEfi: millora de l'eficiència energètica dels municipis de la demarcació de Girona, ha estat cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regi-onal de la Unió Europea en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020.


 

Municipis: 
GironèsGirona

Relacionats

Article

29 habitatges del barri de Montolivet ja funcionen amb l’energia que genera la instal·lació. Situada al teulat de les antigues escoles de Sant Pere Màrtir i a l’Escola Bressol Municipal, té una potència de 30 kW. L’Ajuntament d’Olot participa com un soci més de la comunitat energètica de Montolivet, que entra a formar part d’una prova pilot de digitalització de la Generalitat.

Article

Aquesta iniciativa sobre sostenibilitat, energies renovables i gestió ambiental, s'implementa sota el paraigua dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Article

La web detalla el consum energètic i hídric dels equipaments municipals i les mesures preses per fomentar l’estalvi

Butlletí