La Transició Energètica a l'Eix de la Riera de Caldes

Font: AMERC

09/11/2023 - 16:21

L'Associació de Municipis de la Riera de Caldes estrena un vídeo promovent la Transició Energètica del territori, en especial, en les empreses situades als polígons industrials.

La gravació del videorelat, que s'ha produït durant els mesos d'estiu d'aquest any, inclou imatges dels 6 municipis que conformen l'AMERC: Caldes de Montbui, La Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Santa Perpètua de Mogoda, Sentmenat i Polinyà.

Amb la producció d'aquest videorelat, l'AMERC vol animar a les empreses a continuar caminant cap a la utilització d'una energia més verda i compromesa amb el medi ambient. Aquest va estar un dels objectius pels quals va néixer l'associació l'any 2014, i amb aquestes iniciatives es contínua reforçant el compromís de treballar cap a la Transició Energètica de l'Eix de la Riera de Caldes. ​

Des de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes es vol recordar a les empreses dels polígons industrials del territori que, en aquest camí cap a un model més sostenible, compten amb el suport dels seus ajuntaments gràcies als serveis del Gestor Energètic. Per conèixer els serveis del Gestor, visita el web.

El videorelat està subvencionat per la Diputació de Barcelona i el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Servicio público de empleo estatal, del Ministerio de Trabajo y Economía Social en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

 


 

Municipis: 
Vallès OccidentalSanta Perpètua de Mogoda
Vallès OrientalCaldes de Montbui

Relacionats

Article

A principis d'aquest any, des de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes (AMERC) es va endegar el programa del Gestor Energètic per ajudar a les empreses dels polígons del territori i els propietaris de les naus en el seu camí cap a l'eficiència energètica.

Article

És la instal·lació fotovoltaica d'autoconsum pública més gran de Catalunya i s'ha inaugurat en el marc de la segona edició de l’e-Mobility Experience.

Article
Informació per a comunitats energètiques

El Consell Comarcal del Vallès Oriental posa en marxa un servei d’assessorament energètic per a empreses. Està dirigit a petites i mitjanes empreses dels polígons de la comarca.

Butlletí