La PTP llença un concurs de fotografia en el marc del seu 30è aniversari

Font: PTP

28/09/2023 - 10:00

Al llarg de l’any 2023 l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) en el marc de la celebració dels seus 30 anys, organitza diverses activitats adreçades a socis i sòcies, i també, adreçades al conjunt de la ciutadania. 

 Aquestes activitats volen, per una banda, augmentar la implicació de les persones associades i, d’altra banda, donar a conèixer l’entitat a la societat. Es vol aprofitar la celebració com un espai per a transmetre els valors de la PTP, en relació amb una mobilitat sostenible, justa i saludable. Després del tret de sortida d’aquests actes el passat 30 de juny al Bicihub i a la Superilla del Poblenou, la PTP llança aquesta tardor el “Concurs de fotografia dels 30 anys de la PTP”.


Dues categories de premi
 

Fotografia artística: fotografia de qualsevol mode de transport o espai de mobilitat realitzada de manera inèdita per l’autor en qualsevol part del món. Caldrà que la fotografia, la composició i l’enfocament tinguin un valor artístic.

Fotografia denuncia: fotografia que visibilitzi una imatge de sistema de mobilitat a Catalunya que evidenciï deficiències del servei, externalitats o desigualtats que puguin servir a l’entitat per a reivindicar necessitats de millora.  

Totes les fotografies que compleixen els criteris de temàtica seran valorades per un jurat que en farà la preselecció de 5 fotografies finalistes per a cada categoria. Les fotografies finalistes es publicaran al canal d’Instagram de la PTP i en la pàgina www.transportpublic.org/concursfotografia durant el mes de novembre. Les persones amb un perfil d’Instragram podran votar les seves fotografies preferides, resultant guanyadora la que assoleixi més “M’agrades” en la seva categoria.


> Més informació
> Bases del concurs

 


 

Categories: 
Municipis: 
Alcanar

Relacionats

Article

L'AMB ha pres aquesta mesura per facilitar la intermodalitat, davant la petició de l'ATM de limitar temporalment els vehicles de mobilitat personal al transport públic.

Entrevista
Martin Lutz és senador ministerial de Berlin.

Amb l’expert en sostenibilitat urbana parlem de les mesures que es van començar a aplicar ja fa més de 15 anys a la capital alemanya, on les zones de baixes emissions tenen molt més recorregut que a Catalunya. 

Notícia

Cornellà de Llobregat és una de les dues ciutats d’Espanya més grans de 50.000 habitants que compleixen els criteris de “les ciutats dels 15 minuts” per al 100% dels seus veïns, segons un estudi publicat per l’empresa Deyde DataCentric.

Butlletí