La PTP llença un concurs de fotografia en el marc del seu 30è aniversari

Font: PTP

28/09/2023 - 10:00

Al llarg de l’any 2023 l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) en el marc de la celebració dels seus 30 anys, organitza diverses activitats adreçades a socis i sòcies, i també, adreçades al conjunt de la ciutadania. 

 Aquestes activitats volen, per una banda, augmentar la implicació de les persones associades i, d’altra banda, donar a conèixer l’entitat a la societat. Es vol aprofitar la celebració com un espai per a transmetre els valors de la PTP, en relació amb una mobilitat sostenible, justa i saludable. Després del tret de sortida d’aquests actes el passat 30 de juny al Bicihub i a la Superilla del Poblenou, la PTP llança aquesta tardor el “Concurs de fotografia dels 30 anys de la PTP”.


Dues categories de premi
 

Fotografia artística: fotografia de qualsevol mode de transport o espai de mobilitat realitzada de manera inèdita per l’autor en qualsevol part del món. Caldrà que la fotografia, la composició i l’enfocament tinguin un valor artístic.

Fotografia denuncia: fotografia que visibilitzi una imatge de sistema de mobilitat a Catalunya que evidenciï deficiències del servei, externalitats o desigualtats que puguin servir a l’entitat per a reivindicar necessitats de millora.  

Totes les fotografies que compleixen els criteris de temàtica seran valorades per un jurat que en farà la preselecció de 5 fotografies finalistes per a cada categoria. Les fotografies finalistes es publicaran al canal d’Instagram de la PTP i en la pàgina www.transportpublic.org/concursfotografia durant el mes de novembre. Les persones amb un perfil d’Instragram podran votar les seves fotografies preferides, resultant guanyadora la que assoleixi més “M’agrades” en la seva categoria.


> Més informació
> Bases del concurs

 


 

Categories: 
Municipis: 
Alcanar

Relacionats

Article

El tema del concurs és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”.

Article

L’AMB, en col·laboració amb Movement, desde 2018 tira endavant els Premis Bicimpuls que són un reconeixement a les entitats metropolitanes que dediquen el seu treball i esforços per la promoció de la bicicleta a la Metròpolis Barcelona. Així, enguany, els premis Bicimpuls arriben a la seva sisena edició. Les candidatures estan obertes obertes fins al 14 de gener.

Notícia

Només cinc ciutats han estat elegides a escala europea, i dues són a Catalunya. La subvenció per a cada ciutat oscil·la entre els 65.000 i els 85.000 euros, i està recolzada per FedEx.

Butlletí