Kit de Recursos sobre Consum i Producció Sostenibles

Redacció
27/07/2012 - 00:00

Cadascun d'aquests fulls analitza els impactes ambientals de les activitats, ofereix exemples de bones pràctiques en tot el món, i consells destinats a individus, empreses i administracions per portar a la pràctica els principis de la sostenibilitat en tots aquests temes. Finalment, inclou una selecció d'enllaços d'interès per saber-ne més.

Només es disposa de la versió castellana del Kit, traduïda pel Centre d'Activitat Regional per a la Producció Neta (CP/RAC), que forma part del Pla d'Acció Mediterrani del PNUMA; la missió del qual consisteix en fomentar mecanismes per al consum i la producció sostenibles en els països Mediterranis.Relacionats

Article

Quatre municipis protagonitzen documentals per conscienciar de la reducció de plàstics.

Article
L’aigua, un dret humà fonamental per al desenvolupament sostenible

Coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, s’ha inaugurat a Breda la instal·lació «REFLƎX: L’aigua, un dret humà fonamental per al desenvolupament sostenible», un projecte participatiu de la Coordinadora d'ONG Solidàries i la Diputació de Girona que promou els objectius de desenvolupament sostenible (ODS). 

Article
Primera gran exposició a l’Hivernacle de la Ciutadella

La mostra, organitzada per l’Institut Municipal de Parcs i Jardins, ofereix una visió completa sobre el passat, el present i el futur dels hivernacles. L’exposició va dirigida a tots els públics i és gratuïta. S’allargarà fins al 8 de desembre i es podrà visitar cada dia entre les 10.00 i les 20.00 hores.

Butlletí