Hom, el fanal que funciona amb energia solar

Sostenible.cat
08/06/2009

Què sóc?  Làmpada autònoma per a exteriors, moderna, funcional i d'alt rendiment. Mitjançant panells fotovoltaics, capta i emmagatzema energia solar obtenint com a resultat un sistema d'il·luminació d'alta eficiència. Cada farola il·lumina a través de 30 leds d'alta potència i d'última generació. En ser una làmpada independent, no necessita que es facin obres per a la seva instal·lació de manera que es pot ubicar a zones aïllades o distanciades dels nuclis amb electricitat.

En quina/es fase/s sóc més sostenible? Per què?

-Utilització: durant el seu ús no genera calor, no necessita manteniment i dóna llum durant tota la nit, inclús a l'hivern. A més es tracta d'un producte molt durable (la seva vida útil és de 50.000 hores). Mentre funciona no consumeix energia (suposant un estalvi de 255,5 kWh/any) i per tant suposa una reducció de les emissions de gasos amb efecte d'hivernacle.

Més informació sobre aquests fanals (PDF)

**Si coneixeu algun ECOdisseny interessant, envieu-nos un mail a redaccio@sostenible.es. Aquesta no pretén ser una secció tancada, tot el contrari!

Especial ECOdissenys a 'Sostenible':

1. Öko-ball, la bola per rentar sense sabó 
2. RD4, la cadira feta 100% amb plàstic reciclat
3. Wattson, quanta energia consumim a casa?
4. Taules i cadires que abans eren bicicletes
5. Polartec, teixits fets amb plàstic reciclat
6. iUnika Gyy: un portàtil lliure, solar i biodegradable
7. Bosses i carteres fetes 100% amb càmeres de pneumàtic reutilitzat

Etiquetes: 

Relacionats

Article

El programa Compartim un Futur de l'AMB continua donant suport a centres educatius metropolitans per desenvolupar projectes de servei comunitari o aprenentatge servei (ApS) en l'àmbit de l'educació ambiental

Article

L’any passat, durant els mesos de gener, febrer i març de 2019, el centre d’informació La Mongia va exposar el treball “Les fonts del Montseny”, un recull obra del Dr. Oscar Farrerons i el fotògraf Adrià Corella. Es tracta d’un ambiciós projecte viu que vol recollir totes les fonts del massís del Montseny.

Article
El 20 de maig és el Dia Mundial de les Abelles

El declivi de les abelles està rebent molta atenció mediàtica ja que són una peça molt important de l'ecosistema. Gràcies a l'esforç de recerca ja hem descobert algunes causes i conseqüències d'aquest complex procés. Seguim investigant per continuar entenent el problema i proposant solucions.

Butlletí