Guia per reconèixer les espècies de peixos protegides a les Illes Balears

18/04/2018 - 08:30

Per la raresa o la singularitat d'alguns peixos o el ritme de disminució d'algunes de les poblacions, les administracions públiques han impulsat normatives per assegurar-ne la conservació i preservar-les de la desaparició.

L'incompliment de la normativa de protecció pot comportar sancions considerables, per evitar aquestes circumstàncies s'ha redactat una guia per facilitar als pescadors el reconeixement de les espècies de peixos protegides del nostre litoral, i també per indicar-los què fer en cas de capturar-ne un exemplar.

Cal saber que la llista d'espècies de peixos protegides és variable, de manera que s'hi poden afegir o se'n poden excloure, segons l'estat de conservació. Seguidament es mostra la llista actualitzada que es pot consultar la Guia.


 

Categories: 
Municipis: 
Balears
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

El projecte es basa en quatre eixos, que consisteixen en: el disseny, la realització i l'acompanyament dels diferents processos de participació pública previs a l'aprovació dels plans de gestió; el foment d'un Sistema de Custòdia Marina de Pitiüses; l’impuls del treball a través d’una Mesa de custòdia marina i la promoció de grups tècnics de treball específics per avançar en la implementació de les mesures d'àmbit marí dels plans de gestió Natura 2000 aprovats a les Pitiüses.

Article

Barcelona va acollir el 7è Fòrum Global del Pacte de Política Alimentària Urbana de Milà entre el 19 i el 21 d’octubre.

Article

El servei de Gestió Forestal del Consell Insular de les Illes Balears ha elaborat un lot de recursos educatius sobre les principals formacions vegetals de les Illes Balears adreçat a complementar l’educació dels alumnes en matèria mediambiental.

Butlletí