Guia de l'Energia

Estalviar energia a la llar és així de fàcil

Font: IDAE

05/11/2019 - 08:30

Una Guia per descobrir els diferents consums d'energia de casa teva, identifica'ls i segueix uns senzills consells a l'hora d'utilitzar-los, veuràs com molt aviat comences a notar que el teu consum es redueix.

Guia elaborada per l'Instituto para la Diversificación y Ahorro de la Energía (IDAE): guiaenergia.idae.es

IDAE actualitza la seva publicació de referència, la "Guia de l'Energia", amb nous continguts: Autoconsum, Biomassa, Geotèrmia, noves tecnologies. La transició energètica també és a les teves mans. 


 

Categories: 

Relacionats

Article

El departament d’Empresa i Coneixement, a través de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), ha obert la convocatòria d’ajuts per a l’impuls de la mobilitat sostenible, dotada amb 16,1 milions d’euros i que inclou subvencions a l’adquisició de vehicles elèctrics i a la instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, entre d’altres. Els ciutadans podran sol·licitar les ajudes, que formen part del Programa MOVES, a partir del 17 de setembre.  

Article

 

Alguns municipis han aprobat bonificacions en l'Impost de Bens Immobles per aquells habitatges que incorporin instal·lacions fotovoltaiques.

Article

La transició energètica és un camí que passa per la promoció de les energies renovables, l’eficiència energètica, l’autoconsum i l’estalvi de costos en els municipis. I per la reducció de les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle.

Butlletí