Guia de l'Energia

Estalviar energia a la llar és així de fàcil

Font: IDAE

05/11/2019 - 08:30

Una Guia per descobrir els diferents consums d'energia de casa teva, identifica'ls i segueix uns senzills consells a l'hora d'utilitzar-los, veuràs com molt aviat comences a notar que el teu consum es redueix.

Guia elaborada per l'Instituto para la Diversificación y Ahorro de la Energía (IDAE): guiaenergia.idae.es

IDAE actualitza la seva publicació de referència, la "Guia de l'Energia", amb nous continguts: Autoconsum, Biomassa, Geotèrmia, noves tecnologies. La transició energètica també és a les teves mans. 


 

Categories: 

Relacionats

Article

L'aprofitament tèrmic de l'energia solar consisteix en captar la radiació solar per augmentar la temperatura d'un fluid, generalment aigua, que s'acumula a aquesta temperatura fins que es necessita. 

Article

Expoelectric és l'esdeveniment més important de vehicles elèctrics i energies renovables del sud d'Europa. Durant el cap de setmana del 2 i 3 de novembre va celebrar la seva 9a edició a l'Arc de Triomf de Barcelona.

Article

Una infografia de la publicació Capgros explica de forma senzilla i esquemàtica tot el que necessites saber sobre la instal·lació dels punts de recàrrega per si estàs pensant comprar-te un cotxe elèctric o te l’acabes de comprar.

Butlletí