Festa familiar Millorem el Medi ambient per a treballadors de la Diputació de Barcelona

Diputació de Barcelona

17/06/2016 - 09:21

El passat dissabte 11 de juny, més de 300 persones entre treballadors de la Diputació de Barcelona, amics i familiars, van celebrar a l'Escola Industrial la festa sobre l'energia sostenible i alternativa. No et perdis el vídeo que hem fet d'aquest dia tan festiu!

Xocolatada feta amb cuines solars, crispetes i granissats a base de pedalar, inflable infantil per saltar amb energia, jocs, contes... un munt de propostes que els treballadors de la Diputació vam poder gaudir en família, tot coneixent alhora com funcionen les fonts d'energia renovables.

La Festa s'emmarca en la campanya d'informació interna per als treballadors de la Diputació "Millorem el medi ambient" i en les efemèrides del Dia Mundial del Medi Ambient i la Setmana Europea de l'Energia Sostenible.

 

Millorem el Medi Ambient a la Diputació de Barcelona

Millorem el medi ambient és una campanya de Comunicació Interna per als treballadors de la Diputació de Barcelona. La campanya pretén difondre els hàbits sostenibles en la nostra tasca diària a les oficines i als nostres centres de treball. Però també els vol estendre a les nostres cases. Perquè estem molt convençuts de la feina que fem i creiem que allò que és bo per al Medi Ambient és bo també per a tots nosaltres. I fins i tot és bo per a les nostres butxaques, i la veritat és que una mica d’estalvi sempre va bé.

La campanya Millorem el medi ambient té com a objectiu difondre bon hàbits a la feina i a casa a tot el personal de la institució en àmbits del consum d'energia, d'aigua, els residus i la mobilitat amb quatre missatges clau: Menys watts, Zero emissions, Pocs litres i Cap residus.

 


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Article

Les iniciatives guanyadores, que han estat escollides entre 72 propostes presentades, han rebut un guardó que reconeix l’impacte mesurable en la consecució dels objectius de desenvolupament sostenible (ODS), ja siguin iniciatives empresarials, socials i de mitjans de comunicació o projectes educatius.

Article

Davant la previsió del descens de les temperatures, la xarxa de refugis climàtics de Barcelona ofereix un total de 134 espais que estaran a disposició del veïnat per fer front a la caiguda del mercuri.

Article

El 31% dels punts de llum de Barcelona són LED, el qual suposa un estalvi de 1.700 tones de CO2.

Butlletí