Festa familiar Millorem el Medi ambient per a treballadors de la Diputació de Barcelona

Diputació de Barcelona

17/06/2016 - 09:21

El passat dissabte 11 de juny, més de 300 persones entre treballadors de la Diputació de Barcelona, amics i familiars, van celebrar a l'Escola Industrial la festa sobre l'energia sostenible i alternativa. No et perdis el vídeo que hem fet d'aquest dia tan festiu!

Xocolatada feta amb cuines solars, crispetes i granissats a base de pedalar, inflable infantil per saltar amb energia, jocs, contes... un munt de propostes que els treballadors de la Diputació vam poder gaudir en família, tot coneixent alhora com funcionen les fonts d'energia renovables.

La Festa s'emmarca en la campanya d'informació interna per als treballadors de la Diputació "Millorem el medi ambient" i en les efemèrides del Dia Mundial del Medi Ambient i la Setmana Europea de l'Energia Sostenible.

 

Millorem el Medi Ambient a la Diputació de Barcelona

Millorem el medi ambient és una campanya de Comunicació Interna per als treballadors de la Diputació de Barcelona. La campanya pretén difondre els hàbits sostenibles en la nostra tasca diària a les oficines i als nostres centres de treball. Però també els vol estendre a les nostres cases. Perquè estem molt convençuts de la feina que fem i creiem que allò que és bo per al Medi Ambient és bo també per a tots nosaltres. I fins i tot és bo per a les nostres butxaques, i la veritat és que una mica d’estalvi sempre va bé.

La campanya Millorem el medi ambient té com a objectiu difondre bon hàbits a la feina i a casa a tot el personal de la institució en àmbits del consum d'energia, d'aigua, els residus i la mobilitat amb quatre missatges clau: Menys watts, Zero emissions, Pocs litres i Cap residus.

 


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Article

L'Escola Cervantes està d'enhorabona ja que ha estat una de les deu escoles seleccionades per tal de transformar l'espai escolar en un refugi climàtic obert a la ciutadania. Les obres començaran entre el maig i el juny del 2020, i els caps de setmana, les instal.lacions de l'escola restaran obertes per al veïnat amb l'objectiu de poder gaudir d'un espai fresc i còmode al barri

Notícia

La xarxa Barcelona + Sostenible, integrada per més de 1.100 organitzacions que treballen per estendre la cultura de la sostenibilitat a la ciutat de Barcelona, ha celebrat el Dia Mundial del Medi Ambient amb el reconeixement de 10 bones pràctiques desenvolupades per membres de la xarxa.

Article

La iniciativa, emmarcada en la Setmana Europea de Prevenció de Residus, serà divendres 22 de novembre a les 16 h i està impulsada per Andròmines i Deriva 360 dins la campanya ‘El carrer no és un cendrer’.

Butlletí