Fem-ho amb l’estalvi a casa

25/10/2021 - 09:34

En el marc de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, les diferents entitats organitzadores fem un repàs d'alguns dels motius que tenim per canviar la nostra relació amb l'energia, i encara hi ha molts més! Cadascú té el seu, l'important és fer el salt al nou model energètic.

Ja has triat el teu? Doncs ara, només hem de començar. Aquesta sèrie t’explica de manera pràctica sis maneres de fer-ho, des de la contractació d’energia, fins a l’autoconsum, l’estalvi a casa, la mobilitat o l’ús de la biomassa. De motius en sobren, fem-ho!

Fem-ho! És una producció conjunta de l'Institut català d'Energia, la Diputació de Barcelona, la Diputació de Girona, Consell d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les comarques de Girona (CILMA), la Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Idea i coordinació: Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

Enregistrament a: La Fàbrica del Sol – Ajuntament de Barcelona

Enregistrament, edició i producció: Iceberg Media.


Més informació de la campanya

Recursos virtuals per fer el salt al nou model energètic


 

Categories: 

Relacionats

Article

El concurs, destinat a persones físiques, compta amb un premi de 600 euros i té com a objectiu donar a conèixer a través de la fotografia els alts estàndards d'integració ambiental que compleixen els projectes fotovoltaics a terra i les bones pràctiques de sostenibilitat del sector.

Article

L’Associació de Veïns i Veïnes (AVV) del Poblenou, la Federació d’Associacions Veïnals de Barcelona (FAVB) i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) han creat una guia que proposa estratègies i mesures d’adaptació i resiliència al canvi climàtic. Hi destaquen solucions per aconseguir els objectius plantejats al Pla Clima: més espai verd, més superfície permeable i aprofitament del cicle de l’aigua a la ciutat. 

Article

Aquesta píndola informativa s'ha realitzat per part de la Diputació de Girona en el marc de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2023.

Butlletí