Estalvia des de casa

12/06/2020 - 11:07

Som capaços d'estalviar energia a casa ? Participa a aquest repte / challenge que promou la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

1r pas. Des de casa heu d’escollir un responsable del challenge domèstic energètic.

2n pas. Com consumim l'energia a casa? Us facilitem una eina: l'auditoria energètica qualitativa

3r pas. Un cop tingueu la puntuació de l'auditoria, l’objectiu serà millorar-la. Com? Doncs canviant alguns dels vostres habits

4t pas. Podeu fer un vídeo curtet fent un recorregut per la casa amb tot allò que ha millorat energèticament i les mesures que heu pres.

I 5è pas. Torneu a fer l'auditoria i comproveu quants punts nous heu adquirit, que equivalen a un estalvi en el consum d’energia.

Hi ja tindreu el vostre diploma d'estalvienergiacasa


Categories: 

Relacionats

Article

Vols aprendre sobre l'Energia tot jugant ? Pels més petits de casa, sols o acompanyats, disposeu de 6 jocs virtuals per aprendre'n molt sobre l'energia sostenible.

Notícia

Del 22 al 26 de juny, la Diputació de Barcelona se suma a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible amb una àmplia oferta de recursos educatius i de divulgació que aquest any tindran un format digital, en un esforç per adaptar els objectius de transició energètica de la campanya a la situació derivada de la crisi sanitària.

Article

I si fóssim capaços de cuinar a casa sense consumir energia? En aquest repte us proposem tres formes de construir una cuina i forn solars.

Butlletí