Estalvia des de casa

12/06/2020 - 11:07

Som capaços d'estalviar energia a casa ? Participa a aquest repte / challenge que promou la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

1r pas. Des de casa heu d’escollir un responsable del challenge domèstic energètic.

2n pas. Com consumim l'energia a casa? Us facilitem una eina: l'auditoria energètica qualitativa

3r pas. Un cop tingueu la puntuació de l'auditoria, l’objectiu serà millorar-la. Com? Doncs canviant alguns dels vostres habits

4t pas. Podeu fer un vídeo curtet fent un recorregut per la casa amb tot allò que ha millorat energèticament i les mesures que heu pres.

I 5è pas. Torneu a fer l'auditoria i comproveu quants punts nous heu adquirit, que equivalen a un estalvi en el consum d’energia.

Hi ja tindreu el vostre diploma d'estalvienergiacasa


Categories: 

Relacionats

Article


La Diputació de Barcelona ha presentat un mapa dels equipaments d’educació ambiental públics de la província de Barcelona, aprofitant la celebració el Dia Mundial de l'Educació Ambiental el 26 de gener. La Diputació en gestiona una tercera part.

Article

El Centre d’Estudis del Mar de Sitges és un equipament d’educació ambiental que divulga i conserva els valors dels ecosistemes marins.

Article

La Diputació de Barcelona ha presentat el mapa amb el grau de vulnerabilitat a la sequera dels boscos de la Xarxa de Parcs Naturals, que mostra que el 29% veuran agreujats de forma significativa la mortalitat per estrès hídric entre els anys 2040 i 2050.​

Butlletí