Estalvi energètic en centres educatius

Font: Diputació de Barcelona

25/05/2018 - 08:00

Sabeu com es consumeix i com podeu estalviar energia a l'escola? Amb aquest vídeo podreu entendre millor que s'ha de fer per no malgastar energia a l'escola i contribuir a reduir les emissions d'efecte hivernacle a l'atmosfera.

Donant continuïtat a la feina feta amb el projecte 50/50 liderat per la Diputació de Barcelona, s'ha el·laborat el vídeo Estalvi energètic en centres educatius. Amb els seu visionat els alumnes coneixeran millor com es consumeix i com es pot estalviar energia a l'escola. També veuran que poden fer per contribuir a reduir les emissions d'efecte hivernacle a l'atmosfera.

A més, per tal de copçar el nivell d'aprenentagte que han assolit els alumnes, es poden respondre per equips les preguntes que es presenten en l'activitat KAHOOT del vídeo. L'equip que encerti més preguntes en menys temps serà el guanyador!

Descarregueu-vos les instruccions Kahoot.


 

Relacionats

Notícia

Les escoles El Turó, Font del Roure i Vinyes Verdes de Masquefa han editat tres vídeos sobre l’estalvi energètic.

Article

Del 25 al 27 de gener del 2024 es va celebrar el Congrés Nacional d'Educació Ambiental. A la web del Congrés teniu disponibles les gravacions de la sessió virtual, la inauguració i les taules rodones.

Article
Dia Mundial de l'Aigua 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Butlletí