Estació d'autoreparació i manteniment de bicicletes a Vacarisses

22/03/2023 - 16:24

Ubicada a la Plaça d’Els Caus, disposa d’una bomba d’aire i diverses eines.

La plaça d’Els Caus de Vacarisses és un dels punts de major circulació i aturada de ciclistes del terme municipal. Per això, s’ha decidit instal·lar-hi una estació d'autoreparació i manteniment de bicicletes. L’espai està tancat per motius de seguretat i, per obrir-lo, cal introduir-hi una moneda (d’1, 2 o 0,50 euros), que es retorna un cop finalitzada la manipulació necessària. L’estació disposa d’una bomba d’aire per inflar les rodes, claus hexagonals allen de 3-4-5 cm, una clau anglesa, alicates, un tornavís pla i un d’estrella, i dues palanques per treure la coberta de la roda.

L’objectiu és fomentar una mobilitat més sostenible i respectuosa amb l'entorn, així com promocionar les rutes pel Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. En aquest sentit, s’està estudiant instal·lar estacions similars en altres punts del municipi.


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OccidentalVacarisses

Relacionats

Notícia

És fruit del conveni signat el febrer de 2022 amb l'entitat sense ànim de lucre.

Article

Santa Coloma de Gramenet millora les zones d’estada i passeig per fer-les més saludables. La inversió més recent a l’entorn del parc fluvial supera els 3.600.000 euros.

Article

TMB té previst arribar a tenir un 25% de la flota de zero emissions el 2024, quan la nova flota ja comptarà amb 232 vehicles 100% elèctrics i 44 autobusos d’hidrogen, fet que permetrà a TMB reduir 4.785 tones d’emissions de CO₂ i 22 tones de NOx a l’any.

Butlletí