Estació d'autoreparació i manteniment de bicicletes a Vacarisses

22/03/2023 - 16:24

Ubicada a la Plaça d’Els Caus, disposa d’una bomba d’aire i diverses eines.

La plaça d’Els Caus de Vacarisses és un dels punts de major circulació i aturada de ciclistes del terme municipal. Per això, s’ha decidit instal·lar-hi una estació d'autoreparació i manteniment de bicicletes. L’espai està tancat per motius de seguretat i, per obrir-lo, cal introduir-hi una moneda (d’1, 2 o 0,50 euros), que es retorna un cop finalitzada la manipulació necessària. L’estació disposa d’una bomba d’aire per inflar les rodes, claus hexagonals allen de 3-4-5 cm, una clau anglesa, alicates, un tornavís pla i un d’estrella, i dues palanques per treure la coberta de la roda.

L’objectiu és fomentar una mobilitat més sostenible i respectuosa amb l'entorn, així com promocionar les rutes pel Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. En aquest sentit, s’està estudiant instal·lar estacions similars en altres punts del municipi.


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OccidentalVacarisses

Relacionats

Article

L’acord, impulsat per la cooperativa i acordat amb Promusa, permet a Som Mobilitat disposar d’un espai de lloguer i un punt de càrrega a l’aparcament del Monestir, on es troba el vehicle que utilitzen els socis i sòcies.

Article

El Ple aprova el projecte per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques, una planta de cogeneració i punts de càrrega de vehicles.

Notícia

La via pedalable, que té 750 metres i salva el riu Sec, forma part de la xarxa Bicivia i ha estat cofinançada amb fons europeus FEDER.

Butlletí