Es posa en marxa una instal·lació solar d'autoconsum a una escola de Mollet

23/03/2017 - 13:21

La instal·lació consta de panells fotovoltaics situats en una pèrgola del pati de l'escola pública d'Educació Infantil i Primària de Mollet del Vallès, amb una potència de 20 kWh. 

La producció anual és de més de 19.000 quilovats-hora i un 65% es podrà aprofitar per al propi consum de l'Escola Sant Jordi. La resta s'injectarà a la xarxa amb la retribució corresponent. 

L'electricitat generada permetrà alimentar el 100% dels edificis del parvulari i del mòdul situat al pati, on s'hi han col·locat plaques informatives. El centre escolar tindrà comptadors on es podrà visualitzar l'energia generada o consumida de forma instantània. 

Aquesta instal·lació solar ja estava en funcionament però en modalitat d'injecció a xarxa. Ara s'ha posat en marxa per l'autoconsum de l'escola. Amb aquestes mesures es referma el compromís de l'Ajuntament de Mollet i aquest centre educatiu de la ciutat amb la sostenibilitat i el medi ambient.

Energia 100% "verda"

Una altra mesura que referma el compromís amb el medi ambient és que l'electricitat que Endesa subministra aquest 2017 al Consistori de Mollet es produeix mitjançant energies renovables en un percentatge del 100% del volum subministrat. 



 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OrientalMollet del Vallès

Relacionats

Notícia

S'ha realitzat la instal·lació de plaques fotovoltaiques a la coberta de l'edifici de la Biblioteca Frederica Montseny. D'aquesta manera, l'Ajuntament de Canovelles fa un pas més en l'aposta per les energies renovables, la sostenibilitat i l'eficiència energètica.

Article


 

Quines són les energies renovables? Quina diferència hi ha amb aquelles que no ho són? Aquestes són algunes de les preguntes que s'han formulat en una de les sessions d'Aprenem el Sol.

Article

És la instal·lació fotovoltaica d'autoconsum pública més gran de Catalunya i s'ha inaugurat en el marc de la segona edició de l’e-Mobility Experience.

Butlletí