Equilibri natural: recol·lecció d’elements naturals del bosc

03/11/2023 - 10:38

 

En Joan Manel parla dels recursos naturals que tradicionalment s’han aprofitat del bosc: la recol·lecció de fruits, bolets, herbes remeieres, etc.

També assenyala la importància de consultar les regulacions i normatives de cada espai, ja que la recol·lecció pot estar prohibida o requereix del permís dels propietaris. Consulta les regulacions vigents, vetlla per la teva salut i ajuda a conservar l'equilibri de l'ecosistema forestal.

Més informació a https://espaisnaturals.cat/

 


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

La "Guia pràctica dels acords de custòdia del territori. Marc teòric i opcions jurídiques a Catalunya" vol aportar una visió general de la custòdia del territori i de com funcionen les diverses opcions jurídiques per formalitzar acords de custòdia, el principal instrument per desplegar aquesta estratègia de conservació de la natura.

Article

Una película presentada al darrer festival FICMA.

Article

En Ponç Feliu, director del Parc Natural de Cap de Creus, ens explica el valor ecològic dels espais naturals de Catalunya, l’existència d’àrees protegides i la seva vulnerabilitat. També ens assenyala l’impacte negatiu que té la massificació d’aquests espais singulars i què podem fer per gaudir-ne i ajudar a la seva conservació.

Butlletí