Entra en funcionament l’Oficina local de Transició Energètica i Climàtica de Sant Vicenç dels Horts

03/04/2023 - 10:00

Està ubicada a Can Comamala i ofereix assessorament a particulars i empreses per transformar immobles perquè siguin més eficients energèticament.

L’equipament es va presentar la setmana passada públicament amb un acte en què es va destacar la importància d’un espai que servirà per liderar un nou model de ciutat més sostenible.

La ciutadania i el teixit empresarial de Sant Vicenç dels Horts ja pot demanar cita prèvia a la nova Oficina local de Transició Energètica i Climàtica. Es tracta d’un servei ubicat a Can Comamala que ofereix assessorament a particulars i empreses per adequar habitatges o establiments industrials i/o comercials, perquè siguin més eficients energèticament i incloguin criteris de sostenibilitat ambiental.

L’oficina presta els serveis següents:

  • Gestió energètica municipal
  • Gestió del Pla d’Acció per l’energia Sostenible i el Clima (PAESC) i del Pla d’adaptació al Canvi Climàtic (PLACC)
  • Redacció de projectes executius d’accions recollides al PAESC i el PLACC, per a la disminució de la petjada de Carboni del Municipi i la mitigació de l’impacte climàtic

 

Més informació

 


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatSant Vicenç dels Horts

Relacionats

Notícia

El servei municipal assessora a particulars i a empreses per iniciar projectes de transició energètica i climàtica en els edificis perquè siguin més sostenibles.

Article
Nova convocatòria de subvencions per promoure l’autoconsum energètic a Sant Vicenç dels Horts

Les persones propietàries d’immobles i les comunitats veïnals poden sol·licitar-les pels projectes d’instal·lació de plaques fotovoltaiques realitzats o previstos entre l’1 de setembre de 2022 i el 30 de setembre de 2023.

Article

En els darrers mesos s'ha proceidt a la substitució d'un total de 668 llumeneres de la via pública.

Butlletí