Entra en funcionament l’Oficina local de Transició Energètica i Climàtica de Sant Vicenç dels Horts

03/04/2023 - 10:00

Està ubicada a Can Comamala i ofereix assessorament a particulars i empreses per transformar immobles perquè siguin més eficients energèticament.

L’equipament es va presentar la setmana passada públicament amb un acte en què es va destacar la importància d’un espai que servirà per liderar un nou model de ciutat més sostenible.

La ciutadania i el teixit empresarial de Sant Vicenç dels Horts ja pot demanar cita prèvia a la nova Oficina local de Transició Energètica i Climàtica. Es tracta d’un servei ubicat a Can Comamala que ofereix assessorament a particulars i empreses per adequar habitatges o establiments industrials i/o comercials, perquè siguin més eficients energèticament i incloguin criteris de sostenibilitat ambiental.

L’oficina presta els serveis següents:

  • Gestió energètica municipal
  • Gestió del Pla d’Acció per l’energia Sostenible i el Clima (PAESC) i del Pla d’adaptació al Canvi Climàtic (PLACC)
  • Redacció de projectes executius d’accions recollides al PAESC i el PLACC, per a la disminució de la petjada de Carboni del Municipi i la mitigació de l’impacte climàtic

 

Més informació

 


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatSant Vicenç dels Horts

Relacionats

Article

Té l’objectiu de reduir el consum d’energia, augmentar el consum d’energia renovables i disposar d’eines avançades d’avaluació del consum · Es tracta d’una iniciativa que l’Ajuntament recull de la Diputació de Barcelona i que inclou mesures d’estalvi en l’ús de recursos i de millora de l’eficiència energètica de les instal·lacions esportives

Article

Les parròquies se sumen a Energia del Prat amb plaques fotovoltaiques a les cobertes de les esglésies de Sant Pere i Sant Pau i de la Mercè. Amb aquestes noves instal·lacions, la comunitat local d'energia arribarà a produir 1.225kW.

Article

L'Associació de Municipis de la Riera de Caldes estrena un vídeo promovent la Transició Energètica del territori, en especial, en les empreses situades als polígons industrials.

Butlletí