Els petits canvis són poderosos

20/07/2018 - 08:36

Alumnes dels instituts de les Franqueses participen en la sessió de teatre de la Setmana de l'Energia

El Teatre Auditori de Bellavista va acollir una sessió de teatre participatiu dins els actes de la Setmana de l'Energia. Al voltant d'un centenar d'alumnes dels dos instituts del municipi han interactuat amb amb els actors d'aquesta obra que pretén crear reaccions i reflexions sobre el canvi climàtic.

La posada en escena de "Els petits canvis són poderosos" està inclosa en tota la feina feta als centres educatius de les Franqueses sobre la Setmana de l'Energia.  L'obra de teatre de la companyia Frec a Frec compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. Es tracta d'una obra de teatre de de petit format amb interaccions amb el públic per adonar-nos que el canvi climàtic ja el tenim aquí al nostre voltant i reflexionar sobre les seves conseqüències. El narrador comença l'obra: "Avui us vinc a explicar una història, un trosset de la vida d’una gent que podríeu ser qualsevol de vosaltres. Per poder entendre ben bé el que passa, us heu d’imaginar que som en aquest mateix país d’aquí a... 10 anys . Som a l’any 2028. Aquests que veieu darrera meu són la MAR, l’ESTEL i en ROC"

Eels dos mercats no sedentaris del municipi també van comptar amb punts d'informació sobre el tema.


 

Municipis: 
Vallès OrientalLes Franqueses del Vallès
Etiquetes: 

Relacionats

Article

L'Escola Municipal del Treball, l'Institut Antoni Cumella, l'Escola Municipal Salvador Llobet, l'Escola Salvador Espriu i el Cinema Edison de Granollers ja s'escalfen amb calderes alimentades per biomassa, amb estella procedent de boscos de proximitat. Aquest fet és possible gràcies a la construcció de la xarxa nord de calor que proporciona calefacció i aigua calenta sanitària i que substituirà el gas natural. 

Article
Material d'una xarxa de calor. Font: Expobiomassa

Material d'una xarxa de calor. Font: Expobiomassa

Durant els darrers 3 anys, l’Ajuntament de Granollers ha participat en el projecte Thermos, projecte de recerca finançat pel programa Horitzó 2020 de la Unió Europea. El projecte ha permès la creació d’una eina que permet planificar i optimitzar xarxes de distribució de calor en entorns urbans, a partir de dades en format GIS.

Article

Un any més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha fet entrega als alumnes, en aquest cas de les escoles Montseny, del Bosc i Col·legis Nous, dels xecs amb l’import corresponent a l’estalvi energètic que durant el curs passat han dut a terme fruit del projecte 50/50.

Butlletí